Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ocet - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pečená rajčatová směs

Pečená rajčatová směs

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Urodila se vám rajčata, máte hotový kečup, lečo, naložili jste je v oleji a nevíte jak zpracovat další? Pečená rajčatová směs s cibulí a česnekem, případně s bylinkami a…

aazaba

90 min

Jemný kečup

Jemný kečup

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Dobrý kečup si samozřejmě koupíte i v obchodě, ale pokud máte na zahradě hodně rajčat, vyplatí se udělat ten domácí. Chuťově je nesrovnatelně lepší a nejsou v něm žádná…

Adžika - zeleninová pasta

Adžika - zeleninová pasta

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud máte rádi pikantní pokrmy, vyzkoušejte tuto arménskou zeleninovou pochoutku, kterou využijete při dušení či pečení masa, při grilování a na ochucení různých…

recepty73

125 min

Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Připravit perfektní povidla je někdy věda. S naším receptem to ovšem hravě zvládnete. Příprava je sice časově náročná, ale výsledkem jsou dokonalé hustá a lahodná…

Beetty

330 min

Domácí kečup bez konzervantů

Domácí kečup bez konzervantů

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Domácí kečup, připravený z čerstvých rajčat a dalších kvalitních surovin, nabízí čistou a autentickou chuť, která je neporovnatelná s komerčními produkty plnými…

PetraS

150 min

Jablečné čatní

Jablečné čatní

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Hledáte využití pro přebytek jablek? Pokud připravíte pochoutku pocházející z indické kuchyně, jablečné čatní, určitě nešlápnete vedle. Získáte tak skvělý doplněk ke…

LucieV

90 min

Švestkové čatní

Švestkové čatní

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hustá omáčka zvaná čatní má svůj původ v Indii. Švestkové čatní je díky zázvoru lehce pikantní a dodá pokrmům zajímavou chuť. Hodí se k jakémukoliv druhu masa nebo k…

tejaja

75 min

Sterilované cuketové zelí

Sterilované cuketové zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Velkou úrodu i lehce přerostlých cuket hravě zpracujete pomocí tohoto receptu na sterilované cuketové zelí. Zavařte cukety do sklenic a v zimě pak už stačí jen sáhnout…

Bibinka

40 min

Tykvový prívarok

Tykvový prívarok

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Slovenský dýňový prívarok je obdobou naší dušené mrkve a skvěle se pojí s klobáskami na cibulce, volskými oky či vařeným masem. Jako přílohu můžete použít vařené…

tejaja

30 min

Rolovaná kachna s knedlíky

Rolovaná kachna s knedlíky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šťavnatá roláda z kachního masa, plněná neotřelou nádivkou z jedlých kaštanů a sušených meruněk, se výborně hodí ke svátečnímu obědu. Podáváme ji s bramborovými knedlíky…

poslirecept

240 min

Veganská houbová omáčka

Veganská houbová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Veganské omáčky připravujeme výhradně z rostlinných surovin, ovšem na chuti jim to pranic neubírá. Snadná a rychlá houbová omáčka, podávaná s těstovinami a zdobená…

veganotic

60 min

Medové řezy s posypem

Medové řezy s posypem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Medové řezy se hodí pro opravdu sváteční příležitosti. Medem provoněné nadýchané těsto je upečeno v plátech, které při sestavování moučníku na sebe vrstvíme a…

nachos

60 min

Sulc od Fróni

Sulc od Fróni

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Příprava domácího sulcu se může zdát poněkud pracná a zdlouhavá, ale sami uvidíte, že výsledek stojí za to. Kvalitní a poctivý sulc, který v obchodě nekoupíte, můžete…

fotr.jan

180 min

Jablkové čatní II.

Jablkové čatní II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Čatní je pochoutka původem z Indie, která se postupně rozšířila do celého světa. Jedná se o hustou omáčku nebo pastu vyrobenou z různých druhů ovoce, zeleniny, koření,…

tejaja

60 min

Medová karotka s kuskusem Videorecept

Medová karotka s kuskusem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Medová karotka s kuskusem je lehký a zdravý pokrm, který spojuje sladkost glazovaných mrkví s jemností kuskusu. Tento barevný a chutný pokrm je ideální jako příloha nebo…

rebeka

45 min

1 100 101 102 103