Hovězí nudličky se zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenRoštěnky den předem nakrájíme na tenké nudličky, promícháme s olejem a pepřem a necháme přes noc v lednici. Druhý den před pečením je vyndáme, aby měly pokojovou teplotu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Roštěnky den předem nakrájíme na tenké nudličky, promícháme s olejem a pepřem a necháme přes noc v lednici. Druhý den před pečením je vyndáme, aby měly pokojovou teplotu…
Měkký salám a okurky nakrájíme na kostičky. Cibuli nakrájíme nadrobno a spaříme horkou vodou. Mražený hrášek vsypeme do vroucí vody a necháme cca 30 sekund povařit.Salám…
Maso nakrájíme na úzké nudličky, okurky na kostičky.Do nádoby tlakového hrnce nalijeme olej, do něj nasypeme veškeré koření a promícháme. Nasypeme nakrájené maso a zase…
Klasické utopence můžeme ozvláštnit tak, že je můžeme zalít aspikem. Pak je můžeme podávat i jako součást obložené studené mísy. Jejich pikantní nakyslá chuť pak bude…
Pomazánky mají své místo v každé kuchyni. Ať už je podáváte na snídani, svačinu nebo jako sváteční na chlebíčky a jednohubky. Milovníci sýra s ušlechtilou plísní jistě…
Tento salát je lehká a zdravější varianta tradičního bramborového salátu, která nabízí svěží chuť bez zbytečně těžkých přísad. Místo klasické majonézy se často používá…
Tento salát je lehká a zdravější varianta tradičního bramborového salátu, která nabízí svěží chuť bez zbytečně těžkých přísad. Místo klasické majonézy se často používá…
Vejce a okurky nakrájíme na kousky, pórek na slabé nudličky, přidáme sýr, hořčici a vše promícháme. Osolíme a opepříme podle chuti.
Na masovém mlýnku postupně umeleme uvařené vepřové koleno bez kůže, vychladlá uvařená vejce, cibuli, česnek, okurky. Umletou směs osolíme, opepříme, přidáme kečup,…
Rybu nakrájíme na několik porcí, osolíme, opepříme a dobře propečeme na másle, nesmí zůstat vevnitř syrová. Upečené prochladlé rybí porce rozebereme na menší kousky a…
Suroviny nakrájíme buď na kostičky nebo na nudličky. Cibuli hodně najemno.V misce smícháme majonézu (mě chutná Poličanka) a dochucovadla. Přidáme salám, hrášek, okurky a…
Krůtí konzervu rozmělníme vidličkou, cibuli a kyselou okurku nakrájíme na drobné kostičky, chilli papričku nasekáme najemno.Vše dáme do mísy, přidáme hořčici, majolku,…
Tato retro lahůdka byla vyhlášeným pokrmem zejména na konci minulého století. Jistě, můžete ji koupit stále v obchodě, nicméně, nebude přece jen chutnat lépe, když ji…
Chuťově vynikající vaječný salát je připravený snadno a jen z několika málo surovin. Stačí mít vejce uvařená natvrdo, sýr, cibuli a majonézu a můžete se pustit do jeho…
Klasickým pohoštěním na oslavách i večírcích jsou obložené chlebíčky. Kromě vhodné kombinace chutí je třeba je i pěkně nazdobit, aby lahodily jazyku i očím. Chlebíčky s…
Vinná klobása patří mezi tradiční vánoční pochoutky, pochutnat si na ní můžeme ale i kdykoliv během roku. Ochutnejte ji v netradiční kombinaci s ječnými kroupami, které…
Kečup, ocet, pepř a sůl přivedeme do varu a necháme vychladnout.Salám, sýr, feferonky, cibuli a okurky umeleme na masovém strojku.Vmícháme kečupovou směs a majonézu.…
Pod názvem sloní žrádlo se skrývá výtečná pomazánka ze šunkového salámu, sterilovaných okurek a cibule. Použít ji můžete třeba na chlebíčky a nebo ji můžete konzumovat…
Oblíbená hospodská chuťovka k pivu získá další rozměr, pokud ji naložíte spolu s kysaným zelím. Nakládané lahůdky mají spoustu výhod. Můžete je připravit dlouho dopředu…
Nejdříve připravíme dresing. Do mísy dáme všechny přísady, vše důkladně smícháme a dáme do lednice.Z hovězího masa uděláme 4 hromádky. Nijak nedochucujeme. Snažíme se je…
Nejdříve připravíme dresing. Do mísy dáme všechny přísady, vše důkladně smícháme a dáme do lednice.Z hovězího masa uděláme 4 hromádky. Nijak nedochucujeme. Snažíme se je…
Do kysané smetany - jedno jakou koupíte, dejte okurky nastrouhané na jemno(šťávu vymačkat - odlít). Dále cibuli drobně nakrájenou, cit.šťávu, hořčici, pepř, wor.omáčku,…
Vysočinu, vejce, okurky nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme najemno nakrájenou cibuli a hrášek. Vše společně promícháme. V druhé misce smícháme majonézu, tatarskou…
Tuto hospodskou klasiku připravíme ze špekáčků, které naložíme do nakyslého nálevu. Do řezů ve špekáčcích vložíme kyselou okurku, cibuli a feferonku, která jídlu dodá…
Kávu nebo čaj? Vychutnejte si své oblíbené nápoje v top kvalitě!
Francouzské madlenky: Pečivo ve tvaru mušlí vás dovede až do Santiaga de Compostela
Domácí vaječný likér: Vyjde maximálně na 184 Kč na litr, pokud nakoupíte v akci, tak ještě méně. Příprava je snadná, chuť božská