Pikantní grilovaná polenta
Recept ještě nebyl hodnocenPokud si chcete grilování zpestřit něčím novým, vyzkoušejte tuto dobrou grilovanou polentu. Je pikantní, dochucená česnekem, cibulkami a naloženými rajčaty. Hodí se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud si chcete grilování zpestřit něčím novým, vyzkoušejte tuto dobrou grilovanou polentu. Je pikantní, dochucená česnekem, cibulkami a naloženými rajčaty. Hodí se…
Mají zcela ojedinělou pikantní chuť, typickou vůni a povrch se zlatožlutým mazem. Díky svým nutričním hodnotám, nízkému obsahu tuku, plnohodnotným bílkovinám a vápníku,…
Černý bez již kvete a recept na kosmatice, nebo-li smažené květy černého bezu v těstíčku, začíná být aktuální. Připravit je můžete i nasladko, potřené borůvkovou…
Pokud máte na zahradě přebytky mangoldu, přidejte je ke šťouchaným bramborám a získáte tak zajímavou a dobrou přílohu. Mangold stačí jen podusit s cibulí a česnekem.…
Dodejte grilovanému masu pikantní chuť touto dobrou marinádou ochucenou chilli papričkami a česnekem. Příprava je velmi snadná a rychlá, vše stačí jen smíchat. Marináda…
Kuřecí křidélka se už dávno nepoužívají pouze jako surovina pro vývar. Jejich jemné maso a tučná kůžička přímo vybízí pro minutkovou úpravu na grilu, nebo ve fritéze.…
Dejte šanci zajímavé kombinaci chutí v podobě grilovaných paprik, které jsou plněné banánem a slaninou. Papriky můžete podávat samotné, nebo jako přílohu ke grilovanému…
Špízy anticucho jsou tradiční peruánské špízy, které nabízejí výjimečnou kombinaci chutí. Při přípravě se využívá marináda z paprikové pasty Ají, která dodává masu…
Špízy anticucho jsou tradiční peruánské špízy, které nabízejí výjimečnou kombinaci chutí. Při přípravě se využívá marináda z paprikové pasty Ají, která dodává masu…
Pangasius zachutná i těm, kteří obyčejně rybímu masu moc neholdují, neboť postrádá typický rybí zápach a navíc je jeho maso bohaté na bílkoviny. V létě jej můžete…
Letní grilování můžeme zpestřit tímto zajímavým grilovaným náhrdelníkem. Kousky zeleniny, klobásy a žampionů navlečené na ohebné grilovací jehle vypadají velmi zajímavě…
Voňavé pečené brambory, budou skvělou samostatnou večeří, nebo jako příloha ke grilovaným specialitám. Zvládne je každý a navíc do přípravy můžete zapojit i své…
Šťavnaté kuřecí stehenní řízky marinované ve výrazné marinádě stačí ugrilovat a podávat s dobrou grilovanou zeleninovou směsí paprik, cuket a brambor. Příprava je velmi…
Šťavnaté kuřecí stehenní řízky marinované ve výrazné marinádě stačí ugrilovat a podávat s dobrou grilovanou zeleninovou směsí paprik, cuket a brambor. Příprava je velmi…
Šťavnaté vepřové medailonky marinované v dobře ochucené marinádě podáváme s restovaným pórkem, pečenými bramborami ochucenými česnekovým olejem, a grilovaným lilkem a…
Šťavnaté vepřové medailonky marinované v dobře ochucené marinádě podáváme s restovaným pórkem, pečenými bramborami ochucenými česnekovým olejem, a grilovaným lilkem a…
Kuřecí maso je skvělé pro jeho rychlou a nenáročnou úpravu. Kousky masa orestujeme a z výpeku pak vytvoříme lahodnou smetanovou omáčku s pikantní chutí. Přílohu můžeme…
Tato zajímavá kombinace chutí vám jistě zachutná. Grilované libové vepřové plátky a plátky celeru dušené v citronové šťávě zapečete s čerstvým voňavým rozmarýnem a sýrem…
Ryby jsou zdravé a dobré. Makrela patří k tučnějším rybám a grilováním vynikne její chuť. Výborná je s dresingem, bylinkami, salátem, dobrým pečivem, nebo jen tak…
Zdravé rybí grilování. Čerstvé bylinky a jemné rybí maso. To je dokonalá kombinace, kterou si v létě zamilujete. Spolu se svěžím citronem je prostě nepřekonatelná.
Tento recept propojuje jemnost makrely s citrusovou svěžestí, což vytváří neodolatelnou kombinaci chutí. Pomerančová šťáva a kůra dodávají rybě nejen zjemnění, ale i…
Lasagne patří k pravým italským pokrmům, ve kterých se střídají dvě náplně. Jednou z nich je tradiční bešamelová omáčka ochucená muškátovým oříškem a druhou je směs…
Malé dortíčky, co potěší mlsné jazýčky. Takové najdete v tomto receptu. Korpus je osvěžen banánem a jablkem. Jednoduchý krém z jogurtu a pudinku doplní pikantní…
Grilovaná krkovice je skvělou volbou pro každou letní grilovačku. Tento druh masa je díky své šťavnatosti a jemné struktuře ideální pro grilování. Při správné marinádě a…
5 skvělých tipů na letní snídaně do 15 minut: Ovesná kaše do skleničky, smothie bowl nebo vejce se špenátem jsou teď hit
Coco Chanel věřila, že víno a kaviár ji udrží věčně mladou. Ujížděla na horké čokoládě a občas si dala francouzskou cibulovou polévku
Jak upéct kuře v troubě, aby chutnalo jako z grilu? Tajemstvím je pomalé pečení v pekáči s mřížkou, typickou chuť dodá směs koření