Krém do laskonek (jak ho dělali za mého dětství)
Recept ještě nebyl hodnocenPoctivý máslový krém s griliášem se do laskonek hodí nejvíce. Je tou nejlepší kombinací k chuti kokosových laskonek. Naplněné laskonky ozdobené rozpuštěnou čokoládou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 697 kJ / 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,50 g |
Tuky | 57,50 g |
– nasycené | 5,50 g |
– nenasycené | 50,75 g |
–– mononenasycené | 45,00 g |
–– polynenasycené | 5,75 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,00 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Poctivý máslový krém s griliášem se do laskonek hodí nejvíce. Je tou nejlepší kombinací k chuti kokosových laskonek. Naplněné laskonky ozdobené rozpuštěnou čokoládou…
Išelská kolečka jsou jedním z tradičních druhů cukroví, které nesmí na Vánoce chybět. Vykrájená kolečka slepujeme meruňkovým džemem a sladkou oříškovou náplní s…
Pokud máte rádi medvědí pracny, ale nestihli jste je upéct v takovém předstihu, aby se stihly uležet, vyzkoušejte tento extra rychlý recept na ihned měkké lahodné pracny…
Také máte raději cukroví plněné krémem, ze kterého na vás dýchá luxus? Ořechové trubičky s nutellovým krémem sice dají více práce, ale výsledek rozhodně stojí za to.…
Všetky suroviny zmiešame a vypracujeme hladké cesto a necháme odpočinúť v chladničke, najlepšie do druhého dňa.Potom tvarujeme rohlíky a pecieme na 180°C asi 10-12min.…
Do moučníků, koláčů, závinů nebo buchet patří náplň. Díky ní se těšíte na každé další sousto. Zde jsou ty nejoblíbenější. Sladkou čokoládovou, jemnou tvarohovou,…
Vyzkoušejte toto výborné, méně známé cukroví z křehkého těsta, ochuceného kávou a lískovými ořechy. Vůně kávy propojuje všechny vrstvy, je obsažena i v máslové náplni a…
Vyzkoušejte toto výborné, méně známé cukroví z křehkého těsta, ochuceného kávou a lískovými ořechy. Vůně kávy propojuje všechny vrstvy, je obsažena i v máslové náplni a…
Tak jako u lineckého či perníčků má každý ten svůj osvědčený recept na vanilkové rohlíčky. Nemáte-li jej, inspirujte se v tomto receptu, který v sobě nese chuť lískových…
Vypracujeme těsto, ze kterého vykrajujeme tvary. Ty pečeme ve vyhřáté troubě. Vychladlé slepujeme čokoládovou pomazánkou, vrch zdobíme citrónovou polevou a barevným…
Biskupské hvězdičky jsou velice dobré jak samotné, tak slepované krémem či marmeládou. Rozinky společně s kandovaným ovocem dodají těstu zvláštní, příjemnou ovocnou…
Čeká vás rodinná oslava? Chcete se blýsknout výborným dortem jako od vyhlášeného cukráře Josefa Maršálka? Zkuste upéct tento. Postup vypadá náročně, ale následováním…
Linecké cukroví má své místo na vánočním menu vždy jisté. Těsto v tomto receptu je plné másla a lískových oříšků, které mu dávají lahodnou chuť. Upečené tvary můžete…
Nechce se vám zdobit perníčky ani před Vánoci? Zkuste tyto norimberské perníčky. Je to zase trošku jiný přístup při přípravě dobrůtek pro vaše blízké, ale ve výsledku…
Namibijský koláč, plný banánů a lískových oříšků, provoní celý váš dům. Koláč, ozdobený bílou a tmavou čokoládou, se hodí jak pro běžný den, nebo i pro slavnostnější…
Pokud rádi připravujete nepečené druhy cukroví, vyzkoušejte ořechová vosí hnízda. Tato světlá varianta tradičního vánočního cukroví vás překvapí lahodnou chutí. Příprava…
Ze všech surovin vypracujeme těsto.Vyválíme na vále asi 3-5 mm tenký plát (o něco silnější jak na linecké) a vykrajujeme formičkou měsíčky. Podle potřeby podsypáváme…
Velmi rychlý koláč můžete připravit dětem k odpolední svačině. Budete potřebovat jen listové těsto, banány, pudink a oříškovou posypku. Příprava je snadná a výsledek…
Tyto vykrajované rohlíčky, slepované lahodným oříškovým krémem, jsou skvělou volbou na vánoční stůl nebo jako sladká pochoutka k odpolednímu čaji. Jejich křehké těsto a…
Korpus: Sypké ingredience smíchat, zalít máslem, promíchat vidličkou, aby všechny zvlhly. Poté udusat na dno dortové formy vyložené peč.papírem. Lehce nahnat do stran,…