Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pangasius zapečený se špenátem

Pangasius zapečený se špenátem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Do pekáče dáme pangase, na něho prolisujeme česnek, posypeme sýrem,na kostičky nakrájenou šunkou, na to dáme špenát, posolíme, přikryjeme a dáme péct na 200 °C asi 30…

Mirule

55 min

Pomerančový pangasius

Pomerančový pangasius

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Filety lehce osolit a dát do pekáčku. V misce smícháme 4 lžíce oleje, štávu z citronu, štávu z pomeranče, lžičku provensálského koření, sůl, pepř a nalijeme na filety z…

Pangas v marinádě

Pangas v marinádě

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso osušíme a namáčíme do marinády, kterou jsme si smíchali z uvedených surovin. Dáme do misky a přikryté necháme nejméně 2hodiny uležet v chladnu. Potom maso obalíme v…

eva hubova

150 min

Zeleninové provázky s pangasem

Zeleninové provázky s pangasem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zeleninu nakrájíme na tenké nudličky "julienne" a osmahneme na oleji. Osolíme a dusíme 10min. Na závěr vmícháme pomazánkové máslo a zahříváme cca 1min. Rybu osolíme,…

Pangas se sladkokyselou omáčkou

Pangas se sladkokyselou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Filátka pangasia pokapeme z obou stran citrónovou šťávou a necháme 20 minut odležet. Filé osušíme, osolíme, poklademe listy libečku, plátky parmské šunky, vytvoříme…

Marinovaný pangas s omáčkou mornay

Marinovaný pangas s omáčkou mornay

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pangase nakrájíme na šikmé proužky, osolíme, opepříme a na dvě hodiny naložíme do marinády z oleje, citrónové šťávy, worcesteru a petrželky. Poté obalíme v solamylu a…

Pangas v kari obálce

Pangas v kari obálce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Suroviny na marinádu (těstíčko) dobře prošleháme. Porce ryby zlehounka nasolíme a naložíme do marinády (těstíčka). Po dvou hodinách rozpálíme olej, ryby z obou stran…

Pangas v medvědím kabátku

Pangas v medvědím kabátku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Ryba obalená medvědím česnekem, pečená v uzavřeném sáčku, do sebe vstřebá jemnou česnekovou příchuť, která se dokonale propojí s rozpuštěným máslem. Pečený pangas je pak…

magdalenka

45 min

Pangas s medvědí smetanou

Pangas s medvědí smetanou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Pangasius se objevil před několika lety a okamžitě jsme si ho oblíbili. Určitě obohatil české kuchyně i proto, že jej můžeme beze strachu servírovat i malým dětem. Ve…

magdalenka

45 min

Pangas s medvědím česnekem, salámem a Nivou

Pangas s medvědím česnekem, salámem a Nivou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pangas je chutná bělomasá ryba s křehkým masem. Maso nemá typickou rybí chuť, proto si ho oblíbili i lidé, kteří běžně ryby nejedí. Výborně se hodí k zapékání, smažení,…

isindy

30 min

Grilovaný pangas s česnekem a libečkem

Grilovaný pangas s česnekem a libečkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Nevýraznou a jemnou chuť pangase doplníme grilovacím kořením, česnekem, voňavým libečkem a fenyklovými semínky. Pak už jen stačí zapéct v troubě pod grilem dokřupava a…

Lilith-Isa

50 min

1 5 6 7