Zapečený pangas na petrželce
Recept ještě nebyl hodnocenPangase omyjeme a osušíme, přendáme do zapékací mísy, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, kmínem a petrželkou. Na rybu dáme ještě kousek másla a dáme do pece…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pangase omyjeme a osušíme, přendáme do zapékací mísy, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, kmínem a petrželkou. Na rybu dáme ještě kousek másla a dáme do pece…
Rybí filety nasolíme, opepříme a zakapeme citrónem. Zavineme je do rolády a vždy při okraji propíchneme špízovou jehlou, ponecháme asi 1 cm a zbytek odřízneme k dalšímu…
Pangase nakrájíme na nudličky a dáme do mísy. Posolíme a zakápneme šťávou z půlky citronu. Poté přidáme tymián, provensálské bylinky, bazalku, sladkou papriku, kari…
Nejdříve si připravíme bramborákové těsto: nastrouháme syrové brambory přidáme majoránku, česnek, vejce, mouku. Osolíme, opepříme. Připravené filety v těstě obalíme.…
Pangase i krevety necháme rozmrazit a důkladně osušíme na papírové utěrce. Filety podélně rozpůlíme, osolíme, stočíme do 2 roládek s prostorem uprostřed, zpevníme…
Květák mírně ovaříme ve vodě, aby byl poloměkký, pak ho vyndáme, necháme okapat a nasekáme ho nadrobno. Vyndáme si pangase, necháme ho mírně povolit a nasekáme nadrobno…
Do pekáče naskládáme pangase, na něho navrstvíme zeleninu a posypeme kořením. Dáme péct asi na 30 minut na 200 °C – dle trouby. Podáváme s bramborem, pečivem nebo…
Pangacia omyjeme, pokapeme citronem,osolíme mořs.solí a pokapeme Tamari - necháme odležet. Na sezamovém oleji osmahneme do růžova cibulku a česnek, přidáme filetky.…
Rybu omyjeme, osušíme, osolíme, posypeme kořením na ryby a osmažíme na oleji. Z brambor a ostatních přísad uděláme těstíčko jak na bramboráky. Na rozpálený olej…
Na hlubší pánvi osmahneme cibulku na jemno, přidáme osmahnout kostky mraženého špenátu, počesnekujeme, cca 1 káv. vrchov. lžičku aby to bylo výrazné podravkou. Jen lehce…
Filety osušíme,zakápneme citronem a zprudka opečeme na oleji. Osolíme, opepříme, podlijeme polovinou vína a necháme ho vyvařit. Přidáme nakrájené cibulky, papriky,…
Filety zakápneme citronem a zprudka opečeme na oleji. Osolíme, opepříme, podlijeme polovinou vína a necháme ho vyvařit. Přidáme nakrájené cibulky, papriky, podlijeme…
Rybu nakrájíme na menší kousky, které obalíme v koření a na pár lžicích olivového oleje orestujeme na pánvi. Uvařené špagety promícháme v míse s vařeným ochuceným…
Filety necháme rozmrazit, důkladně osušíme, osolíme a okořeníme česnekem (s ním nešetříme). Na dno silnostěnnké pánve dáme lžičku másla a oleje, rozpustíme a vložíme…
Do vroucí vody vložíme těstoviny, mezitím co se budou vařit nakrajíme žampiony a papriky. (podle chuti můžem přidat i rajčata, cibulku, hrášek, porek...fantazii se meze…
Moje dcerka nechce jíst ryby a protože já bych chtěla, aby je jedla, snažila jsem se jí ošálit :-) A povedlo se, snědla k obědu úplně všechno aniž by věděla, že jí rybu!…
Porce pangase osolíme, opepříme a dáme do pekáče. Pokapeme trochou olivového oleje, zalijeme smetanou a dáme péct na 200 stupňů. Po patnácti minutách posypeme každou…
Máslem vymažeme pečící formu a na dno poklademe půlku brambor nakrájených na plátky. Na to pokládáme na kostičky nakrájeného pangasia. Do hrnce dáme trochu vody a…
Jarní cibulku nakrájíme na kolečka a část zelených částí odložíme stranou na ozdobu. Česnek posekáme nadrobno a zázvor nastrouháme. Zbylou cibulku, česnek i zázvor…
Mrkev a celer nastrouháme na struhadle s většími oky. Brokolici, pórek, brambory a rybu nakrájíme na menší kostičky. Máslo rozpustíme, přidáme mrkev, celer, pórek a…
Pangase osolíme a zprudka osmažíme na pánvi a dáme stranou. V hrnci si uděláme jíšku zalejeme vývarem z kostky, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu, sůl, pepř, nové…
Do pánve na olivový olej dáme orestovat pórek, nakrájený na půlkolečka a česnek na plátky, necháme zasmažit a pak přidáme papriku nakrájenou na malé kousky. Pangase si…
Rybu osolíme, opepříme, posypeme tymiánem- sušeným. Osmahneme na teflonové pánvi s olivovým olejem, můžeme nahradit máslem, kdo nemá rád olivový olej. Rybu vyndáme a na…
Kousky ryby osušíme, osolíme, opepříme, zakápneme citronem a zprudka opečeme na oleji. Přidáme zeleninu a dusíme. Když je ryba hotová, vyndáme ji, k zelenině přidáme…