Zapečený pangasius se zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenRybu necháme rozmrznout. Mrkev, petržel a sýr nastrouháme najemno, promícháme a smícháme s celým vejcem. Porce ryby lehce osolíme, okořeníme a obalíme v mouce. Na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rybu necháme rozmrznout. Mrkev, petržel a sýr nastrouháme najemno, promícháme a smícháme s celým vejcem. Porce ryby lehce osolíme, okořeníme a obalíme v mouce. Na…
Filety necháme rozmrznout a důkladně osušíme. Rolku tvoříme tak, že si na plátek anglické slaniny položíme jeden filet, potřeme připravenou směsí z prolisovaného česneku…
Rybu zalijeme kefírem a necháme 2 hodiny odležet. Z druhé části kefíru uděláme těstíčko tak,že do něj vejce,bílé víno,mouku a část lupínků. Odleželou rybu obalíme v…
Pangasia si osolíme a opepříme a poklademe jej šunkou a sýrem. V pánvi si rozehřejeme asi lžíci olivového oleje, na něj přihodíme žampiony, česnek nakrájený na plátky a…
Panga rozmrazíme,vymačkáme vodu,zakapeme citronovu šťávou,posypeme kořením na ryby.Misku na pečení vymažeme máslem,dáme cibuli,na ní položíme porce ryby a dáme zapéct…
Rybu osolíme,okoreníme korením na ryby alebo grilovacím,potrieme horčicou,pretlačeným cesnakom,posypeme mletou paprikou a pokvapkáme citrónom.Necháme chvíľu odstáť…
Rozmraženého pangasia si osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením a vložíme do máslem vymazaného pekáčku. Na pangase dáme proužky tvarůžků a mezi ně lovecký salám.…
Do pekáče rozprostřeme anglickou slaninu, na to položíme porce pangase, potřeme hořčicí a zasypeme sekanou pažitkou. Posypeme na půlkolečka nakrájenou cibulí, nakrájenou…
Rybu rozmrazíme a posypeme ji kořením na ryby. Zapékací mísu vymažeme olejem, na dno poklademe plátky česnekového boku a na něj nakořeněné rybí filety. Zasypeme…
Maslo dáme na panvicu a popražime cibuľu, ktoru sme nakrájali na mesiačiky. Vylejeme na plech a na to dáme okorenenú rybu - okoreníme horeuvedeným korenim. Zamotáme do…
Paegas se okoření (majoránka, muš. Oříšek, sůl, pepř) a zapráší moukou. Na pánvi se na olivovém oleji smaží pomalu z obou stran do měkka. Vrchní kůrka musí být jemně…
Filety opláchneme a nařežeme na větší kostky. Do misky si dáme máslo, hořčici, sardelovou pastu, cibuli nakrájenou na proužky, kari, kardamom, česnek a nakonec pořádně…
Do zapékací misky dáme máslo, přidáme Pangasia, kterého posypeme kořením na ryby. Na rybu rozvrstvíme špenát, osolíme a přidáme rozetřený česnek a poklademe na plátky…
Pekáč si vymažeme olejem. Na dno naskládáme plátky cukety, lehce osolíme a posypeme bazalkou. Pangasia omyjeme, z jedné strany osolíme a osolenou stranou položíme na…
Do vypékacích misek vložíme alobal, dostaečně velký aby se pak do toho zabalilo celé jídlo. případně použije pekáč a dáme dva alobali vedle sebe. Na pánvy opečeme v…
Porce pangasiuse osolíme, pokapeme citronovou šťávou.Rybu po jedné straně potřeme plnotučnou hořčicí a porce obalíme v hrubé mouce. Připravíme si těstíčko na obalovaní…
Plátek ryby si posolíme, popepříme a malinko posypeme grilovacím kořením. Na každý plátek dáme několik lístků libečku, plátek šunky a kousky zelené cibulky. Svineme a…
Rybu necháme rozmrazit, otřeme papírovou utěrkou, osolíme, posypeme kořením na ryby nebo jakýmkoliv jiným kořením a necháme asi hodinu odležet. Alobal potřeme olejem,…
Pangase si nasolíme, posypeme paprikou a provensálským kořením z obou stran. Půl pórku, rajčata, papriku a česnek pokrájíme, do pekáčku si dáme plátky másla, na něj…
Filety ryby osušíme, vetřeme sůl, pepř a necháme cca 30 minut odležet . Nachystáme si suroviny na klasický trojobal ( hl.mouka, vejce, strouhanka) a na jemno …
Porce ryby očistíme, osušíme a z obou stran osolíme. V rendlíku krátce prohřejeme šťávu z jednoho pomeranče, pomerančovou marmeládu a sladkou chili omáčku. Osolíme podle…
Filety opláchneme studenou vodou, posypeme muškátovým květem, trochu osolíme a povrch poprášíme hladkou moukou. Necháme asi půl hodiny odležet. Na pánvy rozehřejeme…
Pangase rozmrazíme, potřeme prolisovaným česnekem,osolíme, posypeme drceným kmínem a dáme do jedné z nádob parního hrnce. Do misky,která je určená pro vaření v…
Filety osušíme, zakápneme citronovou šťávou, posypeme kořením, opepříme a zprudka opečeme na oleji.Brambory nakrájíme na tenké plátky a opečeme. Rybu i brambory necháme…