Kuřecí plátky na houbách
Recept ještě nebyl hodnocenJemné kuřecí maso s houbovou smetanovou omáčkou je milovaná klasika napříč generacemi. Vyzkoušejte ho připravit a podávat s dobře připravenými šťouchanými bramborami.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jemné kuřecí maso s houbovou smetanovou omáčkou je milovaná klasika napříč generacemi. Vyzkoušejte ho připravit a podávat s dobře připravenými šťouchanými bramborami.…
Zapečená dýně s bramborami je lahodné a výživné podzimní jídlo, které kombinuje sladkost dýně s jemně křupavými bramborami. Propečená zelenina v jemné krustě se skvěle…
Závitek z mletého masa plněný klobáskou je chutný a jednoduchý pokrm, který kombinuje šťavnaté mleté maso s pikantní náplní z klobásky. Tento recept nabízí výbornou…
Vyzkoušejte skvěle poskládaný salát z vařené červené řepy, doplněné červenou cibulí, jablky a nivou. K dochucení vyzkoušejte rafinovanou kombinaci opražených…
Šťavnaté kuličky z mletého masa připravíme tentokrát na čínský způsob. Jsou lehce pikantní a díky použitému koření mají zajímavou chuť. Podáváme je s rýží v omáčce se…
Jednoduchý a přitom neodolatelný recept na tradičního kapra, který vyniká svou vůní i chutí. Šťavnaté filety provoněné cibulí a česnekem se skvěle hodí na sváteční stůl…
Pokud máte rádi zvěřinu, jistě si oblíbíte i toto výborné jídlo. Lahodné a aromatické maso divočáka upečete zalité červeným vínem. Podávejte s výpekem dochuceným…
Maso opláchneme, otřeme do sucha, osolíme, opepříme, posypeme kmínem a potřeme rozetřeným česnekem. Na sádlo v pekáčku rozložíme plátky cibule a na ně připravené maso.…
Maso opláchneme, osušíme a do celého kusu vetřeme sůl a mletý pepř. V papiňáku rozehřejeme 3 lžíce sádla, přidáme kmín, nadrobno nakrájené cibule a česnek a orestujeme…
Pasta al pomodoro je klasické italské jídlo z těstovin, rajčat, olivového oleje a bazalky. Vyzkoušejte ho připravit podle tohoto receptu a jistě si toto svěží a…
Trochu pracnější příprava pokrmu vám bohatě vynahradí jeho konečná podoba. Pikantní smetanová omáčka lahodné kořeněné chuti zcela jistě potěší vaše chuťové pohárky. …
Lasagne mají v Itálii, zemi svého původu, stovky variant. Jsou oblíbené pro snadnou přípravu a hlavně pro chutný výsledek vaření. Právě proto se zabydlely i v českých…
Cuketové lodičky, jak jim s oblibou říkají děti, jsou velmi jednoduché na přípravu. Cuketa se naplní pikantní směsí z mletého masa, posype se sýrem a zapeče. Maso…
Zvěřina se pomalu stává vzácností v našem jídelníčku. Je to proto, že není moc dostupná a tak si odvykáme i její specifické chuti. Přitom je to maso velice zdravé,…
Koprovku buď milujeme, nebo nenávidíme. Ti, kteří kopr alespoň tolerují, si mohou pochutnat na vonící krémové omáčce s houskovým knedlíkem, masem a vařeným vejcem.
Pirohy patří do kuchyně střední a vychodní Evropy. Že jste je ještě nezkoušeli? Tyhle plněné knedlíky jsou rychle hotové, snadno se připravují a náplň je zcela ve vaší…
Kysané zelí v sobě skrývá mnoho vitamínů a celkově je zdraví prospěšné. My jej použijeme jako křupavý základ do salátu. K němu přidáme drobně nakrájenou šunku, sýr,…
Pokud rádi grilujete, jistě se vám bude hodit recept na domácí dresing. Máme pro vás výborný recept ze zakysané smetany či z bílého jogurtu s česnekem a majonézou.…
Bramborový guláš je chutí velmi podobný klasickému, ale výhodu má v jednodušší a kratší tepelné úpravě. Místo hovězího masa přidáme špekáčky, nebo měkký salám a brambory…
Pokud je vám pravý tatarský biftek z nějakého důvodu nedostupný, můžete svůj mlsný jazyk ošálit touto napodobeninou. Maso je zde nahrazeno bramborami (salámem nebo…
Původně tradiční maďarský pokrm se v 19. století rozšířil i na území Česka a chutná nám dodnes. A není se čemu divit, kuřecí maso v omáčce z cibulovo-paprikového základu…
Křehké maso, které se bude rozplývat na jazyku, s pikantní chutí hořčice a jemnou smetanou. Jednoduchá příprava, druhý den dáte do pekáčku a do hodiny máte bohatý oběd…
Jako rychlou a jednoduchou svačinu můžeme připravit tuto výbornou tuňákovou pomazánku. Všechny suroviny stačí jen pořádně promíchat a nechat odležet v lednici. Podáváme…
Jednoduchá kvasnicová pomazánka se řadí mezi retro recepty, které milují dospělí, ale děti z nich příliš nadšené nejsou. Nenechte se odradit, dětem uvařte třeba krupičku…
5 skvělých receptů z rýže: Jednoduché risibisi, rýži se žampiony nebo vaječnou rýži si zamiluje každý
Vyzkoušeli jsme za vás: 6 triků, které mají zabránit slzám při krájení cibule. Pomáhá víc chleba nebo mrazák?
Pochoutkový salát podle ČSN: Retro klasika je levná a snadná na přípravu, navíc stále potěší svou jedinečnou chutí