Utopenci se zelím
Recept ještě nebyl hodnocenKdo by neznal utopence, lahůdka studené kuchyně, která se báječně hodí k pivu a nejen k němu. Pokud je máte rádi i vy, zkuste si pěkně doma naložit jednu takovou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kdo by neznal utopence, lahůdka studené kuchyně, která se báječně hodí k pivu a nejen k němu. Pokud je máte rádi i vy, zkuste si pěkně doma naložit jednu takovou…
Roštěná je měkké hovězí maso, které se skoro rozpadá. Výborně se hodí jako nedělní či sváteční oběd. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept se žampiony, který zvládne i…
Jste milovníci zvěřiny? Křehká a voňavá jelení kýta, jemná smetanová omáčka, nadýchaný knedlík a lžička brusinek vykouzlí úsměv na tváři celé rodině a ohromí všechny…
Rybí salát si nemusíte jen kupovat, můžete si ho udělat i sami doma. Naložení ryb si zjednodušíte tím, že si jako základní surovinu koupíte zavináče. Pak přidáte jen pár…
Maso očistíme a nakrájíme na kostky. V hlubší pánvi rozehřejeme olej, zpěníme na něm nakrájenou cibuli, vložíme pokrájené maso, posypanou klobásovou sypkou paprikou,…
Koupíme bůček, čím rovnoměrněji bude prorostlý, tím lepší. Doma bůček vykostíme, tentokrát stáhneme i kůži. Nakrájíme z něj pruhy o šířce dlaně a délce podle libosti. …
Koupíme bůček, čím rovnoměrněji bude prorostlý, tím lepší. Doma bůček vykostíme, tentokrát stáhneme i kůži. Nakrájíme z něj pruhy o šířce dlaně a délce podle libosti. …
Nejdrive omyjeme maso, zbavime ho blan a mastnych casti.Nakrajime na vetsi kostky a nasolime. Dame stranou a nakrajime na drobno cibuli. Mezitim nechame v hrnci…
Svíčková na smetaně je znamením svátečního oběda, u kterého se sejde celá rodina. S nadýchanými knedlíky, plátkem citronu, sladkou šlehačkou podtrhnutou kyselými…
Také milujete recepty, díky kterým můžete zužitkovat poslední suroviny z lednice? A navíc připravit skvělou večeři či svačinu? Vyzkoušejte tento jednoduchý recept s…
Zeleninu očistíme. Brambory nakrájíme na cca 0,5 cm plátky, česnek na tenké plátky, cibuli na tenké půlměsíčky a papriku na silnější proužky.Klobásu nakrájíme na…
Osmažíme si na sádle cibuli, jen mírně, přidáme asi litr a půl horké vody a do toho na kostičky nakrájenou zeleninu a brambory.Když vše změkne, přidáme předem uvařené…
Pro dny, kdy není moc času na přípravu jídla, jsou ideální podobné recepty jako pomalu pečené kuřecí paličky. Jen vše dáte do pekáčku, zapnete troubu a přijdete až po…
Zeleninu včetně brambor a cibule oškrábeme a nakrájíme na malé kostičky. V hlubokém kastrolu rozpustíme máslo, přidáme cibuli, česnek, přisypeme maizenu a vytvoříme…
Filety omyjeme a vysušíme přebytečnou vodu, osolíme, opepříme, posypeme sladkou paprikou, drceným nebo mletým kmínem, obalíme v hladké špaldové mouce, aby se nám…
Na panev nalejeme trochu oleje, rozehrejeme a dame na nej opect na drobne kousky nakrajene uvarene brambory (zbytek od obeda napr.). Pak pridame nakrajeny salam, ci…
Dančí maso je křehké a šťavnaté. Pokud se vám podaří takovýto kousek sehnat, vyzkoušejte z něj výborný guláš s kořením, česnekem a opečenou cibulkou. Jako příloha se…
Krkovička sama o sobě chutná skvěle, ale když ji doplníte pikantní zálivkou před pečením, vynese vás do nebes. Vepřové plátky podle našeho receptu jsou velmi jednoduché,…
Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a dáme vařit. Kolínbka uvaříme tak, aby to časově vyšlo nastejno. Jak budou brambory hotové, tak je vidličkou trošku…
Mleté maso smícháme s vejcem, strouhankou, nakrájenou cibulí a kořením. Naplníme připravené papriky.Na přípravu rýže zpěníme nakrájenou cibuli na sádle. Přidáme…
Mleté maso smícháme s vejcem, strouhankou, nakrájenou cibulí a kořením. Naplníme připravené papriky.Na přípravu rýže zpěníme nakrájenou cibuli na sádle. Přidáme…
Mrkev, petržel, celer, pórek a cibuli nakrájíme na větší kostky a opečeme na pánvi či v troubě dozlatova. Na konci posypeme 1 lžicí třtinového cukru a dáme zeleninu…
Brambory oloupeme a uvaříme se solí, kmínem a česnekem. Mezitím vyškvaříme slaninu.Uvařené brambory rozšťoucháme s horkým mlékem a vyškvařenou slaninou. Podle tučnosti…
Hledáte tipy na rychlý a chutný oběd? Vyzkoušejte tyto kuřecí rarášky. Kuřecí maso nejprve marinujeme v těstíčku z piva, hořčice a sójové omáčky a pak smažíme. Rarášky v…
Českem s chutí: Frgále, kyselica a dobrá slivovice? Ochutnejte Valašsko!
Jídelní rozmary slavných: Tenistka Serena Williamsová je „chegan“, veganka, která neodolá tomuhle kuřeti s česnekem
Silvestrovský ovar z vepřového kolene: Jemnou chuť a typickou vůni ovlivní teplota vody a použití správného koření