Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Bramboráky z trouby Videorecept

Bramboráky z trouby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Křupavé bramboráky nemusí nutně znamenat mastné smažené jídlo, které není zrovna lehké pro naše trávení. Zkuste je projednou upéct v troubě. Možná, že se k tomuto…

Andrinka

45 min

Smetanové rizoto s kari

Smetanové rizoto s kari

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Máte rádi risotto, ale na to pravé krémové z Itálie si netroufáte? Vyzkoušejte smetanové rizoto podle našeho receptu, které je díky kari koření jemně pikantní. Použít…

Mikayla

45 min

Pečená jelení kýta nebo plecko

Pečená jelení kýta nebo plecko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Zvěřina má velmi hodnotné maso, ale ne každý je jí přivyklý. Odležením masa v marinádě a následným dušením se směsí koření získá výbornou chuť, které neodolá ani…

lenka-m

80 min

Kuřecí prsa po francouzsku

Kuřecí prsa po francouzsku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Šťavnatými kuřecími prsíčky v omáčce z výpeku a bílého vína podávanými se zeleninovou přílohou, hranolky nebo opečenými bramborami, příjemně překvapíte každého strávníka…

mika59

40 min

Katův šleh 2

Katův šleh 2

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Máte rádi pikantní jídla? Katův šleh je maso na zeleninovém podkladu a určitě vám bude chutnat. Doporučujeme podávat s bramborami, bramboráčky či topinkami a máte…

Pečený králik na česneku

Pečený králik na česneku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Králičí stehna a přední packy očistit trochu od blan, cibuli na kostičky, nasolit, opepřit, kmín, potřeme lisovaným česnekem. Pořádně vetřít do masa.Přidám kousek bůčku…

Jednoduché zeleninové rizoto

Jednoduché zeleninové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Máme pro vás inspiraci na jednoduchý bezmasý oběd, který do půl hodiny budete mít na stole. Rizoto se zeleninou, lehce dochucené a posypané sýrem, které můžeme podávat…

Madlenka1

25 min

Zapečené kotlety se smetanou

Zapečené kotlety se smetanou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kotleta patří mezi nejlibovější druhy vepřového masa, právě proto bývá často po tepelné úpravě vysušená. Pokud ale plátky kotlety zapečeme spolu s bramborami a cibulí…

karwen

75 min

Bramboráky se zelím

Bramboráky se zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Bramboráky symbolizují tradiční českou kuchyni, která umí z několika základních surovin vykouzlit lahodné jídlo za pár korun. Pokud ale k bramborám přidáte i kysané zelí…

medmic

50 min

Kapr na česneku pečený v troubě

Kapr na česneku pečený v troubě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kapra máme spojeného především jen s Vánocemi, a to je velká škoda. Sladkovodní ryby jsou považovány za nejzdravější masné pokrmy, protože jsou lehce stravitelné.…

Jaromira18

40 min

Kotlety New York Videorecept

Kotlety New York

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vepřová pečeně je šťavnatá a chutná, patří k oblíbeným a často používaným masům. Připravit ji můžeme vcelku nebo nakrájenou na plátky (kotlety), s kostí či bez.…

k.radulka

130 min

Špagety Carbonara Videorecept

Špagety Carbonara

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kdo jednou okusí chuť správně připravených špaget carbonara, zamiluje se do nich. Tyto těstoviny po uhlířsku si žádají pár základních surovin, ale o to kvalitnějších. Do…

Dadula

25 min

Hodolanská omáčka

Hodolanská omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hodolanská omáčka je pojmenovaná po městské čtvrti v Olomouci. Ochutnejte tuto klasickou, moravskou, bílou omáčku s uzeninou a vejci, dejte si k ní dobrý, čerstvý chléb…

Irule

30 min

Zajíc na smetaně  se zeleninou

Zajíc na smetaně se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pokud nemáte doma myslivce, na zaječí maso, které bylo dříve běžně dostupné, asi nenarazíte. Ale lze takto nadivoko připravit i maso králičí, které je velmi zdravé, málo…

Veronika.Hrozna

165 min

Sulc z vepřových nožiček

Sulc z vepřových nožiček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Sulc není náročný na suroviny, ani na přípravu, ale na čas, neboť rosol vznikne jedině při delším vaření. Vychlazený, ztuhlý sulc podáváme s pokrájenou cibulí, pokapaný…

Mautinka

125 min

1 5 6 7 8 9 714