Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Petržel - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Krkovička pečená po staročesku

Krkovička pečená po staročesku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Staročeské recepty mají své kouzlo a patří mezi poklady české kuchyně. Pečená krkovička s česnekem a kořenovovu zeleninou je šťavnatá a díky marinádě skvěle ochucená.…

ivulinka

240 min

Babiččina bramboračka

Babiččina bramboračka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Voňavá bramborová polévka, na které si můžete pochutnat po celý rok. Zeleninu seženeme celoročně čerstvou, nebo se dá použít mražená směs. Můžeme jí podávat s chlebem…

Lendiiik

50 min

Polévka s játrovými knedlíčky Videorecept

Polévka s játrovými knedlíčky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Sytá polévka z těch nejzákladnějších surovin. Výborný vývar z vepřových kostí. Hustý, plný zeleniny a knedlíčků připravených z vepřových jater, vonících majoránkou a…

Vlajda

180 min

Šťavnatá kuřecí roláda

Šťavnatá kuřecí roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuře vykostíme, jemně naklepeme (přes igelit. sáček), osolíme, popřípadě opepříme.Na pánvi rozpustíme 1/2 dávky másla, přidáme nahrubo nastrouhanou zeleninu, restujeme,…

Kaldoun

Kaldoun

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Máte rádi staročeské recepty? Pak rozhodně musíte vyzkoušet kaldoun. Proslavila ho Magdalena Dobromila Rettigová. Tradiční recept na sytou a hřejivou polévku, ve které…

Mirusha

185 min

Kaldoun

Kaldoun

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Máte rádi staročeské recepty? Pak rozhodně musíte vyzkoušet kaldoun. Proslavila ho Magdalena Dobromila Rettigová. Tradiční recept na sytou a hřejivou polévku, ve které…

Mirusha

185 min

Sekaná "svíčková"

Sekaná "svíčková"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Svíčková omáčka je klenotem české kuchyně a vlastní verze je chloubou každé kuchařky. Použitím mletého masa její přípravu zjednodušíte. Zde máte recept, podle kterého se…

recepty73

90 min

Pohankové brambory

Pohankové brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Brambory uvaříme ve slupce, necháme zchladnout, oloupeme a nakrájíme na plátky a ty ještě napůl, dáme do mísy.Pohanku nasypeme do vroucí a slané vody, necháme jen…

Bibinka

40 min

Kuřecí polévka

Kuřecí polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 3,8

Polévka z kuřecího vývaru plná kuřecího masa, vařené zeleniny a zavářky příjemně zasytí, zahřeje, dodá tělu energii a řadu prospěšných látek. Na přípravě není nic…

Lendiiik

90 min

Polévka s drožďovými knedlíčky

Polévka s drožďovými knedlíčky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Připravte tuto výbornou polévku z poctivého vývaru z kostí, hovězího a kuřecího masa a kořenové zeleniny. Polévku doplňte o vařené knedlíčky z droždí a podávejte ji…

Bobina77

80 min

Srnčí svíčková

Srnčí svíčková

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Srnčí maso je velice jemné, svíčkovou doporučujeme k minutkové úpravě v podobě medailonků, vzhledem k její křehkosti upřednostňujte úpravu vcelku. Srnčí maso obsahuje…

suslajda

90 min

Cikánské kuře

Cikánské kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Připravit šťavnaté a lahodné pečené kuře není jen tak. Aby nebylo fádní, přihoďte k němu pár základních ingrediencí a rázem získá jídlo na bohatosti. Maso se peče…

martina 72

105 min

Zajíc na divoko

Zajíc na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nejprve maso naložíme aspoň den dopředu do marinády z oleje, soli, pepře a bylinek. Připravíme větší kastrol a rozehřejeme olej. Na něm zprudka osmahneme maso ze všech…

terezicka1

120 min

Mexické Burritos

Mexické Burritos

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Mexická kuchyně nabízí spoustu různých pokrmů, které mají často jedno společné, jsou pikantní a obsahují fazole. Zapečené tortilly burritos, plněné povětšinou směsí…

Lucasinka

55 min

Utopenci - Marcela

Utopenci - Marcela

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Salám, cibule a zelenina v lehce kyselém nálevu jsou ideálním pohoštěním k pivu. Pokud si vyhrajete s vykrajováním salámu a zeleniny, budou utopenci vypadat jako malé…

Marcella

75 min

Svíčková z jelena

Svíčková z jelena

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na cibulce zpěníme na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu. Maso osolíme, prošpikujeme slaninou (já ho nešpikovala), opečeme.Až je maso zatažené. zalijeme vodou…

1 2 3 4 5 72