Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plec vepřová - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Guláš (nejen) s hráškem

Guláš (nejen) s hráškem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na jemně pokrájeném špeku osmažíme pokrájené cibule. Pak přidáme na kostky pokrájené, osolené a opepřené maso. Pokud zvolíme maso kuřecí či krůtí, případně králičí, doba…

Masová polévka skoro maďarská

Masová polévka skoro maďarská

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na masti osmažíme cibuľu do sklovita, pridáme na kocky pokrájané mäso, osmažíme, premiešavame, necháme zatiahnuť. Zalejeme vývarom, osolíme, okoreníme, povaríme, pridáme…

Vepřové dušené v zelenině

Vepřové dušené v zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Do vepřového masa v celku uděláme několik hlubokých zářezů a vytvoříme tak jakousi širší mřížku. Dáme pozor, abychom maso nedokrojili a s řezem skončili tak 1,5 cm před…

Pikantní dušená plec s jablky

Pikantní dušená plec s jablky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vepřovou plec nakrájíme na kostky. Sojovou omáčku smícháme s olejem (2 lžíce), pepřem (1 lžička), tymiánem (1 lžička) a solí. Poté maso potřeme směsí oleje a koření a…

Colombo65

90 min

Masový guláš s řepou

Masový guláš s řepou

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Maso pokrájíme na kostky, osolíme, opepříme a osmažíme na dozlatova osmažené cibuli, na jemně pokrájeném špeku.K osmaženému masu přidáme zpěnit papriku, nasekaný česnek…

Můj guláš

Můj guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nakrájíme maso na kostky 3x3 centimetry, cibuli nahrubo, rajčata na malé kostičky (kdo chce oloupe,ale není to nutné), paprikove lusky na proužky, česnek oloupeme…

radekhk

180 min

Ostrý vepřový guláš

Ostrý vepřový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Mám svůj oblíbený hrnec kde se nic nepřipálí neboť se maso musí chvíli restovat. Cibuli, česnek nakrájíme nahrubo a smažíme když je barva zlatavá přidáme maso nakrájené…

Rarášci s volským okem

Rarášci s volským okem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do uzavíratelné nádoby vyklepneme vejce, přidáme olej, omáčku, worcester, zázvor, pepř a solamyl a vše důkladně prošleháme. Maso opláchneme, osušíme, nařežeme na plátky…

1 20 21 22 23