Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plec vepřová - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Opilý "lečoguláš" s hořčicí

Opilý "lečoguláš" s hořčicí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vepřové maso nakrájíme na větší kostky, cibuli na kostičky, papriky na větší kousky, rajčata na čtvrtiny a česnek na plátky. Vložíme do nádoby PH, přidáme ostatní…

Sekaná s jednoduchou náplní

Sekaná s jednoduchou náplní

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Eidam nastrouháme na hrubých slzičkách a v hluboké míse důkladně promícháme s mletým masem a všemi ostatními uvedenými surovinami. Masové těsto necháme alespoň hodinu…

Anna Kocikova

120 min

Cmunda s masovou směsí

Cmunda s masovou směsí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cmunda: Z jemně nastrouhaných syrových brambor slijeme přebytečnou vodu. Přidáme utřený česnek, sůl, majoránku, mouku a vejce a vymícháme těsto. Na rozpáleném…

RumiJ

60 min

Silvestrovský guláš

Silvestrovský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Guláš ze dvou druhů masa, který můžete připrat jak na silvestrovské veselí, tak i na další příležitosti. Restované maso pořádně okořeníme a podlijeme černým pivem, které…

RubyRom

85 min

Vepřový guláš s játry a křenem

Vepřový guláš s játry a křenem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Maso a játra nakrájíme na větší kousky, cibuli na drobno. Na sádle osmažíme cibuli do zlaté barvy.Přihodíme maso (játra necháme na později) a necháme zatáhnout.Přisypeme…

mika59

75 min

Velikonoční nádivka - hlavička

Velikonoční nádivka - hlavička

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pravá, tradiční velikonoční nádivka je prvním jídlem po skončení velikonočního půstu, a proto by měla být vydatná, sytá a plná uzeného masa, vajec a bylinek. Pokud…

Jirkafil

75 min

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Velikonoční nádivka v tradicích symbolizuje nový život a naději na dobrý úrodný rok. Nemusíte ji však připravovat pouze na Velikonoce. Nádivkou, plnou bylinek, můžete…

Metlos

65 min

Masová nádivka

Masová nádivka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Masová nádivka bude určitě vítaným zpestřením sváteční velikonoční tabule. Lze ji připravit i dopředu a chutná jak teplá tak studená. Pokud ji dobře okořeníte a zapečete…

MiskaM

130 min

1 21 22 23

Naposledy jste si prohlédli