Jáhly vařené s dušenou zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenJáhly se řadí mezi lehce stravitelnou, výživnou a přirozeně bezlepkovou potravinu. Při jejich přípravě musíme dbát na pořádné propláchnutí, aby nebyly na chuti hořké. V…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jáhly se řadí mezi lehce stravitelnou, výživnou a přirozeně bezlepkovou potravinu. Při jejich přípravě musíme dbát na pořádné propláchnutí, aby nebyly na chuti hořké. V…
Tato polévka je jarní, zelená a zdravá. Není zde použita žádná uzenina, ani jíška a proto jí můžeme také nazvat vegetariánskou a bezlepkovou. Špetka červeného chilli, je…
Saláty s jogurtovým dipem, chutnají skvěle. Obzvláště ty zeleninové. Krátce opečené a zkaramelizované ředkvičky, vás překvapí svou chutí. Navrch nesmí chybět zdravá…
Uvařte si perfektní krémovou jarní polévku, která je doslova plná čerstvých bylinek. Naleznete v ní libeček, pažitku, ale také kerblík, šťovík a řeřichu. Její chuť vás…
Tipem na zdravou snídani nebo večeři, může být tato pomazánka namazaná na čerstvý chléb. Je nabitá vitamíny, svěže chutná, a bude vás lákat usednout ke stolu. Zcela…
Sezóna medvědího česneku láká k použití této bylinky ve vhodných receptech. Bramborový krém je jeden z těch, kterému bylinka jen a jen prospěje. Vyzkoušejte a…
Tento barevný salát vypadá krásně na pohled a potěší vás i svou chutí. Salát z křupavých ředkviček, papriky a sýra přelijete smetanou ochucenou hořčicí a posypete…
Že v jednoduchosti je krása, vám dokáže tento snadný recept na ředkvičkovou pomazánku s mandlemi. Pomazánku podáváme posypanou sýrem s modrou plísní, jehož výrazná chuť…
Z vykoledovaných vajíček po Velikonocích je nejčastěji připravována pomazánka. Ale upotřebit je můžeme taky do tohoto pokrmu. Na jíškovém základu orestujeme ředkvičky,…
Co s přebytkem rajčat? Upéct je. Takto plněná, mohou být také chutnou přílohou ke grilovaným rybám, sýrům nebo masu. Dobrá budou i do těstovin, salátu, nebo kuskusu.
Svěží směs listových salátů, bylinek a sladkokyselých ostružin zalijeme výraznou zálivkou, která kombinuje chutě citronu, octa, dijonské hořčice a bezového sirupu. Salát…
Pokud si z lesa nosíte plné košíky hub, hodí se každý nápad, jak je zpracovat. Chuť hříbků skvěle vynikne v této vydatné voňavé polévce s kroupami. Polévku na talíři…
Skvělými domácími rybími burgery s hranolkami potěšíte úplně celou rodinu. Vynikající rybí placičky připravíte velmi snadno a pak už stačí všechny ingredience jen hezky…
Díky parnímu hrnci můžeme vařit jednoduše a zdravě a jídlo si tak uchová více vitamínů. Kapří maso provoněné čerstvými bylinkami a pestrá zeleninová směs z parního hrnce…
Dopřejte si bramborák bez žlučníkového záchvatu! Jde to, jen vědět, jak na to
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu
Odkud je vánoční punč? Název tradičního pití vzešel z počtu ingrediencí pro jeho přípravu