Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rozmarýn - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Trhané maso

Trhané maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Trhané maso využijeme v různých sendvičích, či burgerech. Nejlepší je, když maso budeme před pečením delší dobu marinovat. Fenyklová semínka dodají masu zajímavé, lehce…

zizala

310 min

Mořská štika na zelenině

Mořská štika na zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Štiku zbavíme páteře, z obou stran osolíme. Vnitřek pokapeme citronovou šťávou, okmínujeme, opepříme a posypeme trochou česneku a tymiánem. Dovnitř vložíme jednu snítku…

Naložený hermelín

Naložený hermelín

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nakládaný hermelín je klasická česká chuťovka. Hodí se na oslavy, nebo kdykoliv jen tak na chuť, případně ho můžete darovat jako jedlý dárek. Aby měl nakládaný hermelín…

cvrnda

20 min

Konfitovaný bůček

Konfitovaný bůček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Den předem svaříme vodu se solí a necháme vychladnout. Bůček nakrájíme na větší kostky a naložíme do nálevu na 24 hodin. Před pečením maso opláchneme čistou vodou a…

Focaccia

Focaccia

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Těsto zaděláme, necháme v pekárně vykynout, pak rozdělíme těsto na tři díly, na pomaštěné plechy roztáhneme dlaněmi do potřebné velikosti, posypeme hrubou solí, kterou…

hekute

60 min

Kančí panenka na divoko

Kančí panenka na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Brambory oloupeme a nakrájíme na měsíčky. Promneme s olejem a tymianem. Pečeme na pečícím papíře cca na 180°C 30 minut.Panenku omyjeme, osolíme, opepříme a restujeme na…

Bujabéza

Bujabéza

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Typicky francouzská polévka plná rybí chuti a zeleniny. V našich podmínkách však můžeme k přípravě použít i rybí filé, jako je tomu v tomto receptu. Bylinky a bílé víno…

Eliza

60 min

Opilé kuře

Opilé kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Opilé kuře získalo nejspíš svůj název díky tomu, že se peče v omáčce z povidel a červeného vína. Získá tak skvělou nasládlou chuť. Na vínu doporučujeme nešetřit, to,…

rebeka

110 min

Řecké kuře

Řecké kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Všechny suroviny smícháme dohromady, touto šťávou polijeme stehýnka a dáme je přes noc marinovat. Stehýnka v marinádě alespoň jednou obrátíme.Druhý den pečeme v troubě…

HankaPu

90 min

Báječné zapečené těstoviny

Báječné zapečené těstoviny

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zapečené těstoviny s drůbežím masem jsou jednoduchým a rychlým jídlem pro všední den. Kuřecí maso můžeme obměnit za vepřové maso, uzeninu, nebo zeleninu - pokaždé…

Mirusha

50 min

Tuňák s citronovou omáčkou

Tuňák s citronovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Chřest, zapečený tuňák vonící po tymiánu a krémová citronová omáčka - tato kombinace vás jistě nadchne. Jídlo chutná skvěle a nazdobené citronem a větvičkou rozmarýnu…

Alingaa

53 min

Tuňák s citronovou omáčkou

Tuňák s citronovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Chřest, zapečený tuňák vonící po tymiánu a krémová citronová omáčka - tato kombinace vás jistě nadchne. Jídlo chutná skvěle a nazdobené citronem a větvičkou rozmarýnu…

Alingaa

53 min

Pečené ratatouille

Pečené ratatouille

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Tradiční francouzský zeleninový pokrm, který proslavil zejména stejnojmenný film, pochází z okolí města Nice. Řeč je samozřejmě o zeleninovém ratatouille, které vás…

hosta

75 min

Marinovaný kapr pečený na bramborech

Marinovaný kapr pečený na bramborech

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Připravíme nejprve marinádu. Rozpustíme máslo, do něj přisypeme koření, přidáme najemno nakrájenou cibuli, česnek a bylinky . Dobře ji promícháme a pomažeme s ní ryby.…

1 2 3 4 5 6 51