Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rozmarýn - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Křupavé gnocchi Videorecept

Křupavé gnocchi

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Bramborové gnocchi jsou velmi oblíbenou přílohou. S našim receptem si je můžete připravit netradičně upečením v troubě. Stačí je okořenit a nechat dokřupava propéct.…

toprecepty.cz

20 min

Pečené cibulové brambory

Pečené cibulové brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Brambory a cibuli oloupeme. Slaninu nakrájíme na drobno, cibuli na proužky. Brambory nakrájíme na tenká cca 3-4 mm kolečka. Část cibule odložíme.Slaninu vyškvaříme - je…

Francouzské brambory s mletým masem

Francouzské brambory s mletým masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Francouzské brambory jsou již klasikou v naší kuchyni. Přesto je možné je ještě dál vylepšovat. Pokud například osmažíte na sádle cibuli, která tvoří jednu z vrstev,…

jolana1

120 min

Kapr v pivní máslové marinádě

Kapr v pivní máslové marinádě

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Filet kapra dostatečně osolíme z obou stran a vložíme do pekáčku. Z uvedených surovin smícháme marinádu a nalijeme ji přes rybu. Necháme min. hodinu marinovat a poté…

Zapečená dýně s bramborami

Zapečená dýně s bramborami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Zapečená dýně s bramborami je lahodné a výživné podzimní jídlo, které kombinuje sladkost dýně s jemně křupavými bramborami. Propečená zelenina v jemné krustě se skvěle…

aviaris

60 min

Barevná vepřová roláda

Barevná vepřová roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Vepřovou pečeni rozkrojíme na plát, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme nasekaným čerstvým tymiánem, potřeme prolisovaným česnekem a hořčicí. Z 5 vajec uděláme…

Plněné pečené batáty

Plněné pečené batáty

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Batáty propícháme vidličkou a dáme péct do trouby na plech vyložený pečícím papírem asi na 40 min na 180°C. Necháme vychladnout.Cibulku zpěníme na másle, přidáme…

Houbová polévka se smetanou

Houbová polévka se smetanou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pořádná dávka čerstvých hub a poctivá porce smetany udělá z obyčejné bramboračky luxusní pětihvězdičkový pokrm. Nešetřete houbami ani smetanou, výslednou polévku si pak…

mika59

40 min

Polévka z pečeného celeru Videorecept

Polévka z pečeného celeru

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Celer oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Stroužky česneku můžeme oloupat - ale nemusíme. Kostičky celeru a česnek smícháme se dvěma lžícemi oleje a bylinkami. Dáme…

Candát na másle a bylinkách

Candát na másle a bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Očištěné, omyté a osušené filety, předem vyndané z lednice, osolíme a opepříme po obou stranách. Než je vložíme na pánev, přidáme bylinky nasekané nahrubo a zlehka…

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso nakrájíme na větší kostky, opepříme, přidáme rozmarýn, tymián a zalijeme olivovým olejem. Promneme a v zakryté nádobě a chladnu necháme den i dva odpočívat.V…

Ragú z divočáka

Ragú z divočáka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na sádle orestujeme nakrájenou zeleninu a na ní pak kančí maso. Osolíme, opepříme, zalijeme vínem a dusíme asi 30 minut. Pak přidáme vývar, koření a tymián (zabalené v…

Myslivecká polévka

Myslivecká polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V této lahodné a syté polévce si vychutnáme výraznou zvěřinu, voňavé houby a slaninu, které doplníme chutí divokého koření. Do chladných podzimních dnů je tato polévka…

poslirecept

90 min

1 2 3 4 5 51