Žampionový pekáček s novými bramborami a šalotkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 099 kJ / 1 458 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,80 g |
Tuky | 62,32 g |
Vláknina | 64,00 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 172 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 166,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Množství surovin je orientační. Můžete dát více žampionů nebo naopak brambor.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2022 12:56
5. 8. 2022 09:50
21. 7. 2022 08:36
26. 7. 2018 19:48
14. 7. 2018 22:20
10. 7. 2018 22:26
10. 7. 2018 19:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 1 hodinou
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 4 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 4 hodinami
Bezlepkové ovesné lívanečky s banánem
Přidáno před 9 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno 10. 6. 2024 17:44
Právě bylo uvařeno:
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 31 minutami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 2 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 3 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 3 hodinami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 4 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 4 hodinami
Jednoduchý houbový guláš
Smirny uvařila před 5 hodinami
Burger z červené čočky
Majda07 uvařil před 5 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Petaja uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: co vařit nové brambory recepty brambory se salotkou a zampiony brambory na pekáček brambory se žampiony a šalotkou
Suroviny: žampióny, brambory, cibule šalotka, česnek, smetana ke šlehání, koření na grilovanou zeleninu, rozmarýn, sůl, pepř, olej
Žampionový pekáček s novými bramborami a šalotkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/orDB
7 názorů