Tvarohovo-brusinkový řez
Recept ještě nebyl hodnocenŽloutky si vyšleháme se Salkem, vodou, citronovou šťávou a mandlovým aromem. Z bílků a 1 vanilkového cukru ušleháme tuhý sníh. Do vyšlehaných žloutků vmícháme mouku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Žloutky si vyšleháme se Salkem, vodou, citronovou šťávou a mandlovým aromem. Z bílků a 1 vanilkového cukru ušleháme tuhý sníh. Do vyšlehaných žloutků vmícháme mouku…
Medový dort je velmi oblíbený pro svou jednoduchou přípravu, vynikající chuť a v neposlední řadě i proto, že je ho možné péci několik dní dopředu. Jednotlivé pláty jsou…
Máte rádi kokos? Pak vyzkoušejte tuto výtečnou roládu. Díky tomu, že je nepečená, vám ušetří spoustu práce. Výborné těsto ze Salka, piškotů, rumu a kakaa plněné máslovou…
Pokud máte rádi chuť kokosu, nenechte si ujít tato výborná kokosová vosí hnízda. Připravíte je z kokosového těsta slazeného Salkem a naplníte jednoduchým krémem ze…
Milujete snadné cukroví či rychlý dezert k nedělní kávě? Ořechovo-čokoládové Ferrero kuličky jsou tady přímo pro vás. Jsou jednoduché na přípravu a krásně vypadají.…
Listové těsto rozválíme, rozpůlíme na stejné díly a upečeme 2 placky. Krém: uvařené a vychlazené salko šleháme postupně do pěny se změklým máslem. Po vychlazení…
Piškot: vajíčka s cukrem a horkou vodou ušleháme do husté pěny, pomalu přimícháme mouku s práškem do pečiva. Dáme na velký plech s pečícím papírem, pečeme asi 10 minut…
Utřeme si piškotové těsto a nalijeme na plech s pečícím papírem. Pečeme asi 20 minut na 180°C. Vyšleháme si máslo se Salkem. Natřeme na vychladlý piškot a polijeme…
Tvaroh, cukr, mléko a smetanu vyšleháme do hladkého krému. Podle chuti můžeme přidat kakao.Já jsem smetanu vyšlehala zvlášť a nakonec lehce vmíchala do ochuceného…
Vše zpracujeme dohromady na hmotu podobnou pastelíně. Pokud lepí, přidáme prosátý moučkový cukr. Barvit můžeme přidáním potravinářské barvy s kapkou vody. Použijeme na…
Zatímco dospělí během svátků popíjejí zimní likéry, dětem můžeme připravit nealkoholický sladký nápoj, který je určitě potěší. Stačí uvařit pudink, vmíchat do něj Salko…
Křehké medové těsto, sametově jemný krém a čokoládová poleva nakonec. To jsou medová kolečka – klasický druh vánočního cukroví. Tato medová kolečka, si ale můžete upéct…
Domácí zmrzlina ze Salka je neuvěřitelně jednoduchá a přitom dokonale krémová. Stačí jen pár surovin a bez použití zmrzlinovače vykouzlíte dezert, který chutná jako z…
Dárky nemusíte nosit z obchodu, protože ty nejlepší jsou domácí s láskou vyrobené. Velmi oblíbené jsou rozmanité likéry, které zahřejí každého dospělého labužníka.…
Dárky nemusíte nosit z obchodu, protože ty nejlepší jsou domácí s láskou vyrobené. Velmi oblíbené jsou rozmanité likéry, které zahřejí každého dospělého labužníka.…
Dárky nemusíte nosit z obchodu, protože ty nejlepší jsou domácí s láskou vyrobené. Velmi oblíbené jsou rozmanité likéry, které zahřejí každého dospělého labužníka.…
Dárky nemusíte nosit z obchodu, protože ty nejlepší jsou domácí s láskou vyrobené. Velmi oblíbené jsou rozmanité likéry, které zahřejí každého dospělého labužníka.…
Dárky nemusíte nosit z obchodu, protože ty nejlepší jsou domácí s láskou vyrobené. Velmi oblíbené jsou rozmanité likéry, které zahřejí každého dospělého labužníka.…
Dárky nemusíte nosit z obchodu, protože ty nejlepší jsou domácí s láskou vyrobené. Velmi oblíbené jsou rozmanité likéry, které zahřejí každého dospělého labužníka.…
Nepostradatelnou součástí vánoční svátků je vaječný koňak. Zapomeňte na ten kupovaný a připravte si domácí, který vám zpříjemní váš den. Koňak můžete nadělit i svým…
Baileys je lahodný alkoholický likér, který pochází z Irska a v originále se připravuje z whisky, karamelu a smetany. Lahodnou a snadnou alternativou je spojení…
Medové pláty si rozložíme a pokapeme je všechny opatrně kávou, nebo rumovou trestí a necháme tak den až dva dny, v chladnější mistnosti nebo v chladničce. Kdo si ale…
Různé druhy likérů si získávají na oblibě zejména v období vánočních svátků. Zejména pak, pokud chcete obdarovat své blízké jedlým dárkem. Tento pudinkový likér je…
Den předem si svaříme Salko (slazené kondenzované mléko) v plechovce potopené ve vodě asi 1,5-2 hodiny. Na těsto ušleháme vejce s cukrem, postupně přidáme ostatní,…