Tvarohové nepečené mufiny s ananasem
Recept ještě nebyl hodnocenFormu na mufiny vyložíme potravinářskou folií (viz foto). Sušenky rozmixujeme, nebo rozdrtíme válečkem, přidáme změklé máslo, kokos, kakao a vypracujeme hmotu, kterou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Formu na mufiny vyložíme potravinářskou folií (viz foto). Sušenky rozmixujeme, nebo rozdrtíme válečkem, přidáme změklé máslo, kokos, kakao a vypracujeme hmotu, kterou…
Co se skrývá pod tímto netradičním názvem? Vláčný dezert z máslového těsta, bohatě prolitý kombinací plnotučného a slazeného i neslazeného kondenzovaného mléka, navrch…
Tvaroh, cukr, mléko a smetanu vyšleháme do hladkého krému. Podle chuti můžeme přidat kakao.Já jsem smetanu vyšlehala zvlášť a nakonec lehce vmíchala do ochuceného…
Do větší mísy nasypeme všechny ingredience a promícháme je vidličkou (kromě rozinek a čokolády). Nasypeme na větší plech, předehřejeme troubu na 150 stupňů a pečeme asi…
Máslo necháme rozehřát na pokojovou teplotu, případně mu trochu pomůžeme v mikrovlnce (nevadí, pokud bude tekuté, ale nepřeháníme to).Máslo rozmícháme s tvarohy a Salkem…
Dárky nemusíte nosit z obchodu, protože ty nejlepší jsou domácí s láskou vyrobené. Velmi oblíbené jsou rozmanité likéry, které zahřejí každého dospělého labužníka.…
Dárky nemusíte nosit z obchodu, protože ty nejlepší jsou domácí s láskou vyrobené. Velmi oblíbené jsou rozmanité likéry, které zahřejí každého dospělého labužníka.…
Dárky nemusíte nosit z obchodu, protože ty nejlepší jsou domácí s láskou vyrobené. Velmi oblíbené jsou rozmanité likéry, které zahřejí každého dospělého labužníka.…
Dárky nemusíte nosit z obchodu, protože ty nejlepší jsou domácí s láskou vyrobené. Velmi oblíbené jsou rozmanité likéry, které zahřejí každého dospělého labužníka.…
Dárky nemusíte nosit z obchodu, protože ty nejlepší jsou domácí s láskou vyrobené. Velmi oblíbené jsou rozmanité likéry, které zahřejí každého dospělého labužníka.…
Dárky nemusíte nosit z obchodu, protože ty nejlepší jsou domácí s láskou vyrobené. Velmi oblíbené jsou rozmanité likéry, které zahřejí každého dospělého labužníka.…
Chcete překvapit svoji drahou polovičku na svátek všech zamilovaných? Upečte tento hříšně čokoládový dort, který je plněný dokonalou máslovo-čokoládovou pomazánkou.…
Vytvořit velikonoční slepičky z korpusků na včelí úlky bude sice pracné, zdlouhavé a náročné na tvořivost, ale ten výsledek! Ten bude stát za to! Hejno roztomilých…
Vytvořit velikonoční slepičky z korpusků na včelí úlky bude sice pracné, zdlouhavé a náročné na tvořivost, ale ten výsledek! Ten bude stát za to! Hejno roztomilých…
Medové pláty si rozložíme a pokapeme je všechny opatrně kávou, nebo rumovou trestí a necháme tak den až dva dny, v chladnější mistnosti nebo v chladničce. Kdo si ale…
Až z Arménie k nám doputoval velice známý medovo-ořechový dort. Spolu s naším receptem si jeden takový můžete snadno upéct i doma. Křehké medové pláty stačí promazat…
Je to rychlé a jednoduché. Borůvky rozmixujeme ponorným mixérem do hladké omáčky.Šlehačku vyšleháme a když začne tuhnout, přiléváme pomalu salko.Nakonec přidáme borůvky.…
Kokos neodmyslitelně patří k Vánocům, ať už jako pečené kokosky nebo nepečený kokosový salám. Přípravu takového kokosového salámu zvládne hravě každý, i děti. A co…
Slaný karamel má již své místo mezi pochutinami jisté. Hodí se do cukroví, dortů, ale také z něj připravíte lahodný likér na sváteční chvíle. Likér je snadný na přípravu…
Rozdělíme vajíčka zvlášť na žloutky a bílek. Bílek ušleháme se špetkou soli do tuha. Do žloutku přidáme cukr a vyšleháme do pěny. Přidáme olej, vodu, mouka a prášek do…
Umícháme všechny ingredience na těsto - vejce, cukr, olej, přidáme mouku s práškem a mléko a pečeme ve vymazaném pekáčku (nebo vyloženém pečícím papírem) asi 20 minut…
Máslo, cukr krystal, vejce, med, mléko a sodu dáme do kastrolu a za stálého míchání vaříme, dokud hmota nezhnědne. Bude to pěnit, ale to je OK (já jsem musela 2x…
SE SHAKEREM: Oloupaný banán rozmačkáme (např. lžicí) vhodíme do shakeru a zalijeme mlékem a pro štěrcháme. Poté dosladíme dle chuti a znovu zaštěrcháme. BEZ SHAKERU: …
Nejprve si vyšleháme Salko s citronovou šťávou. Důležité je, aby se šlehalo aspoň 4 minuty. Dáme vychladit a připravíme si nepečený korpus. Sušenky rozdrtíme a spojíme s…