Žebírka na medu
Recept ještě nebyl hodnocenNa křupavá žebírka nemusíte jen do steakových restaurací. Udělejte si je i doma! Jednoduchý recept na pečená žebírka s marinádou, která jim dodá tu správnou chuť.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na křupavá žebírka nemusíte jen do steakových restaurací. Udělejte si je i doma! Jednoduchý recept na pečená žebírka s marinádou, která jim dodá tu správnou chuť.…
Dvoubarevný srnčí hřbet je efektní zákusek, který mnohdy může směle konkurovat dortu. Do krému se mohou přidat kousky ovoce nebo strouhaná čokoláda. S tímto nápaditým…
Výrobě této tradiční ukrajinské pochoutky je zapotřebí věnovat mnoho času, ale nikdo nebude litovat, protože je zkrátka vynikající. Doporučujeme uvařit této polévky…
Dokonalý lehký moučník, to jsou tyto nadýchané lehoučké řezy. Pláty piškotového těsta potřené svěžím krémem ze zakysané smetany a vyšlehané šlehačky. K dokonalosti už…
Máte naspěch a potřebujete uvařit pro hladovou rodinu? Vyzkoušejte křenovou omáčku. Jemnou a typicky chutnající. S plátkem uzeného masa a dobrým houskovým knedlíkem.…
Přípravy na Velikonoce vrcholí a nezbývá čas na pečení? Tento rychlý, kyprý mazanec je hotový za hodinu a půl a připravíme ho téměř bez práce. Všechny suroviny stačí…
Kuřecí prsa očistíme a nakrájíme na kousky.Na hluboké pánvi nebo v hrnci rozpálíme trochu oleje.Když je olej rozpálený, orestujeme na něm kuřecí kousky, které podle…
Asijské jídelny nabízejí smažené závitky s mletým masem, které získávají velkou oblibu. Pokud chcete, můžete si je připravit sami doma. Rolky se podávají teplé i studené…
Ředkvičky jsou oblíbenou jarní zeleninou a navíc jsou velice nenáročné na pěstování. Připravit z nich můžete osvěžující salát s jablkem a jogurtem, dochucený citronovou…
Jemná chuť rybího masa nejlépe vynikne, je-li jen lehce doplněná kořením. Nakrájený filet z tresky okořeníme a potřeme bylinkovým máslem s citronem a česnekem. Po chvíli…
Šťavnatými kuřecími prsíčky v omáčce z výpeku a bílého vína podávanými se zeleninovou přílohou, hranolky nebo opečenými bramborami, příjemně překvapíte každého strávníka…
Cheesecake získal v našich domácnostech za poslední léta na popularitě. Kombinací příchutí existuje nespočet. Tento recept vám nabízí po citronech svěží chuť a díky…
Cheesecake získal v našich domácnostech za poslední léta na popularitě. Kombinací příchutí existuje nespočet. Tento recept vám nabízí po citronech svěží chuť a díky…
Linecký koláč s jablky je poctivá klasika nejedné hospodyňky. Jeho příprava je jednoduchá, rychlá a koláč má u strávníků pokaždé velký úspěch. Nejlépe chutná po odležení…
Svíčková omáčka rozhodně patří k tradičním svátečním jídlům naší kuchyně, připravte si ji tentokrát trochu netradičně z divočáka, či jiné zvěřiny, budete mile překvapeni…
Velmi oblíbená forma podávání surimi - nebo-li krabích tyčinek. Salát se hodí na plátky veky nebo jako sytý svačinový. Levná alternativa skutečného salátu z humrů.…
Zázvor má skvělé hřejivé i protizánětlivé účinky, proto je hojně používaný v zimě, kdy řádí všelijaké virózy. Připravte si do zásoby domácí zázvorový sirup, který dále…
Svěží letní oběd, který vás zároveň zasytí? To je vajíčkový salát! Díky bramborám vám dodá pocit plnosti, kyselé okurky mu dodají říz a vajíčka se postarají o…
V míse smícháme metličkou vejce, cukr, mléko, olej, mouku smíchanou s práškem do pečiva, citronovou kůru a šťávu.V druhé misce smícháme tvaroh s cukry, důkladně…
Pokud patříte mezi milovníky pusinek, jistě si oblíbíte i dezert Pavlova, nadýchaný jako baletní sukně. Připravuje se z ušlehaných bílků a po upečení je na povrchu…
Tvarohové pomazánky jsou velmi variabilní, chutné a zdravé. Mají nižší obsah tuku, ale vysoký obsah bílkovin. Zelenina upozadí kyselou chuť tvarohu a pomazánky jsou…
Křupavý salát z bílé ředkve bude skvělou přílohou například k pečenému masu, ale můžete jej použít také jako náhradu zelného salátu - třeba do tortilly. Příprava není…
Využijte pomoci domácí pekárny a připravte si skvělé kynuté koláče posypané křupavou drobenkou. Naplnit je můžete třemi různými náplněmi dle vlastní chuti. Dáte přednost…
Žloutkové věnečky jsou fenoménem nejen české cukrařiny. Slavný cukrář Josef Maršálek se podělil o svůj recept na věnečky plněné francouzským crème pâtissière a s…