Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sůl mořská - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Křupavé škvarkové preclíky

Křupavé škvarkové preclíky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vše smícháme třeba v robotu nebo ručně, těsto musí být měkké, hladké a nelepivé. Podle potřeby přidejte tekutinu.Ihned tvoříme válečky, smotáme do preclíku a necháme…

Rizoto převážně červené

Rizoto převážně červené

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na másle osmahneme cibulku, plátky česneku, na kousky nakrájenou papriku a mrkev.Osolíme, opepříme, okmínujeme, přidáme propranou rýži, zalijeme vodou (lepší kuřecím…

Nina.Angels

35 min

Focaccia s čerstvými rajčaty

Focaccia s čerstvými rajčaty

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Focaccia je kynutý italský chléb z jednoduchého těsta. Voní olivovým olejem, rozmarýnem a oreganem. Olivy a čerstvá rajčátka na povrchu dodávají pečivu zajímavou chuť a…

RubyRom

110 min

Sýrové tyčinky z Rožďalovic

Sýrové tyčinky z Rožďalovic

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Křehké tyčinky se sýrem a mandlí, či arašídy na povrchu, se ideálně hodí k vínu. Zpestřete si sváteční večer vlastnoručně připravenými kousky slaného pečiva. Jedna…

hilgertom

55 min

Slaninové dukáty

Slaninové dukáty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vepřovou panenku odblaníme, osušíme a rozdělíme na tři díly. Oba konce oddělíme a použijeme na jiné dobroty. Střední část panenky rozdělíme na šest stejných steaků.…

Colombo65

15 min

Čertova podkova

Čertova podkova

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Ingredience na marinádu promícháme. Kapra si osušíme, mírně osolíme mořskou solí-ale do marinády ji také přidáme a potřeme ze všech stran. Pokud nespěcháme, je fajn…

Rajčatový salát po klasicku

Rajčatový salát po klasicku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rajčata a cibulku nakrájíme na kousky, vše v misce smícháme s trochou soli, pepře a vinného octa, přilijeme trochu studené vody, dochutíme dle vlastní potřeby (více či…

Medová panenka

Medová panenka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Panenku zbavíme povrchových blanek, které by při pečení ztuhly, kroutily se a nebyly by stejně jedlé. Předehřejeme troubu na 220°C.Maso pouze osolíme a na povrchu jemně…

1 4 5 6 7 8 18