Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián čerstvý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Koláč z pečené zeleniny

Koláč z pečené zeleniny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Cukety a lilek omyjeme, pokrájíme na menší kousky a posypeme solí. Necháme alespoň 15 minut „vypotit“. Poté scedíme, osušíme, dáme na plech vyložený pečícím papírem,…

Salát z rukoly

Salát z rukoly

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Salát ideální jako lehká večeře, nebo příloha k pečenému masu. Nabídnout ho můžeme i při letním grilování. Podáváme ho následně po dokončení přípravy, aby se zachovala…

zizala

20 min

Kuře zapečené s čekankou

Kuře zapečené s čekankou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Pokud jste si doteď, dokázali představit čekankové puky jenom v salátu, tento recept bude pokoušet vaši kulinářskou mysl. V kombinaci s kuřecími řízky, čerstvými…

opuncie

50 min

Grilovaní líni

Grilovaní líni

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vychutnejte si delikátní chuť grilovaných línů. Tato ryba, známá svou jemnou a šťavnatou strukturou, je ideální pro grilování, které podtrhne její přirozenou chuť. S…

kucerova45

40 min

Řecké opečené brambory

Řecké opečené brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vůni dálek a chuť středomoří, připomíná tato kombinace brambor, oliv, zeleniny a sýra. Je to dobrá volba, do horkých letních dnů, kdy se vám nechce dlouze vařit, ale…

Eliza

35 min

Gnocchi s tymiánovým máslem

Gnocchi s tymiánovým máslem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pokud milujete gnocchi a rádi byste si připravili domácí, místo těch chlazených z obchodu, máme pro vás velmi podrobný recept na gnocchi s tymiánovým máslem. Jakmile…

Jehněčí špíz s cuketou

Jehněčí špíz s cuketou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pečeň (játra) a syr nakrájame na menšie kúsky, cuketu a cibuľu na kolieska.Pečeň, syr, cibuľu a cuketu striedavo napichujeme na ihly.Na panvicu nalejeme olej a špízy…

tejaja

40 min

Lilek à la Jean z remosky

Lilek à la Jean z remosky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Lilek omyjeme, rozpůlíme a nožem v něm naděláme příčné i podélné zářezy až ke slupce, ale tak, abychom ji neprořízli. Do zářezů nastrkáme plátky česneku a ze stonků…

1 8 9 10 11 12 18