Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián čerstvý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pečená zelenina s bylinkami

Pečená zelenina s bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pečená zelenina s bylinkami je jednoduchý, ale vynikající pokrm, který osloví svou svěžestí a chutí. Různé druhy zeleniny pečené do zlatova, doplněné o voňavé bylinky,…

cathleen

45 min

Salát s kadeřávkem a ricottou

Salát s kadeřávkem a ricottou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V tomto dobrém salátu skvěle vynikne chuť pečeného a křupavého kadeřávku. Přidáme k němu čerstvé švestky, namáčené do sladké zálivky ochucené tymiánem, a podáváme s…

lucieblahova

20 min

Celerovo-jablečná polévka

Celerovo-jablečná polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Talíř chutné zeleninové polévky příjemně zasytí a zahřeje. Pokud se řadíte mezi milovníky těch krémových, pak zajisté musíte vyzkoušet celerovo-jablečnou polévku,…

Moanka

45 min

Gnocchi s tymiánovým máslem

Gnocchi s tymiánovým máslem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pokud milujete gnocchi a rádi byste si připravili domácí, místo těch chlazených z obchodu, máme pro vás velmi podrobný recept na gnocchi s tymiánovým máslem. Jakmile…

Krůtí nugetky na žampionech

Krůtí nugetky na žampionech

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a na ní osmažíme pokrácený ořez, který osolíme a opepříme.Maso v tuku lehce zaprášíme moukou, osmažíme, zalijeme trochou vody nebo…

Pikantní buřt v omáčce

Pikantní buřt v omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Buřty nakrájíme na drobné kostky. Na tuku osmažíme nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme uzenou papriku a buřty, restujeme. Okořeníme, podlijeme a dusíme asi 25 minut. V…

Lilek à la Jean z remosky

Lilek à la Jean z remosky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Lilek omyjeme, rozpůlíme a nožem v něm naděláme příčné i podélné zářezy až ke slupce, ale tak, abychom ji neprořízli. Do zářezů nastrkáme plátky česneku a ze stonků…

1 10 11 12 13 14 18

Naposledy jste si prohlédli