Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián čerstvý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Květáková polévka s brambory

Květáková polévka s brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Očištěný květák uvaříme v mírně osolené vodě do měkka. Poté vývar slijeme do jiné nádoby a květák rozebereme na růžičky.V hrnci rozpustíme máslo, na kterém osmahneme na…

Pečená zelenina se sýrem

Pečená zelenina se sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na lžíci olivového oleje zpěníme na plátky nasekaný česnek, přidáme k němu nasekaná loupaná rajčata, osolíme, opepříme, přidáme bylinky a krátce povaříme. Směs pak dáme…

Těstoviny po italsku - light

Těstoviny po italsku - light

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Těstoviny uvaříme klasickým způsobem tzv. na skus. Do pekáčku dáme omytá cherry rajčátka (vcelku), rajčata nakrájená na čtvrtky, papriku na kostičky, cibulku, česnek…

Krevety na tymiánu

Krevety na tymiánu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Krevety dáme do mísy se studenou vodou a pár minut necháme rozmrazit.Krevety mírně osolíme, opepříme a na másle jemně orestujeme (asi 2-3 minuty) spolu se snítky tymiánu…

Provensálské roštěnky

Provensálské roštěnky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Roštěnky si osolíme a opepříme. Rozmačkaný česnek smícháme s najemno nasekanými bylinkami a směsí potřeme maso. Na rozpálené pánvi s olejem opečeme roštěnky zprudka do…

Plněná mořská štika

Plněná mořská štika

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rybu očistíme, odstraníme páteř, ze všech stran osolíme, okmínujeme a posypeme koriandrem (můžeme použít pepř místo koriandru).Rajčátka rozpůlíme a cibulku očistíme a…

Krůtí ragú s nudlemi

Krůtí ragú s nudlemi

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso nakrájíme na větší nudličky, cibuli a česnek nadrobno a mrkev na kolečka. V hrnci rozehřejeme olej, maso prudce osmahneme, vyjmeme a odložíme stranou.Do hrnce…

Fazole s uzenou vůní

Fazole s uzenou vůní

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kuřecí stehna zbavíme kůže, vykostíme a nakrájíme na kousky.Kůži a slaninu nadrobno nakrájíme a necháme vyškvařit na suché pánvi.Přidáme pokrájenou cibuli, zesklovatíme…

1974andrea

30 min

Kuřecí prsa na grilu

Kuřecí prsa na grilu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Základem každého grilování je dobře namarinované maso. Snadným řešením je pak maso kuřecí v marinádě, kterou přizpůsobíte své chuti. Takže ji můžete udělat třeba víc…

zizala

200 min

Tuňák grilovaný "po francouzsku"

Tuňák grilovaný "po francouzsku"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Tuňák je jednou z nejběžněji lovených ryb, jeho maso se využívá i na přípravu sushi. Steaky se připravují z nejkvalitnější části ryby, což jsou mohutné svaly podél…

Dooga

15 min

1 5 6 7 8 9 18

Naposledy jste si prohlédli