Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián čerstvý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Rybí filé na italský způsob

Rybí filé na italský způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Rybí filátka osušíme a zakápneme citronem. Na pánvi rozehřejeme olej, rybu zprudka opečeme, osolíme, opepříme, podlijeme vínem, které necháme vyvařit. Přidáme rajčatové…

Nejjednodušší čekanka

Nejjednodušší čekanka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Čekanku zespoda vykrojíme a rozčtvrtíme nebo nakrájím napříč na širší pruhy, špek nakrájíme na čtverce cca 2x2 cm, tymián nasekáme nebo pokud jsou stonky dřevnaté,…

opuncie

15 min

Treska zapečená s rajčaty a cibulí

Treska zapečená s rajčaty a cibulí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tresku pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme, posypeme troškou mleté papriky a nastrouhanou kůrou z citronu. Narovnáme do zapékací mísy, přidáme máslo a tymián…

RubyRom

40 min

Kroupový salát se zeleninou

Kroupový salát se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Cukety nakrájíme na drobné kostičky, mrkev nastrouháme nahrubo, rajčátka rozpůlíme (větší nakrájíme na čtvrtky).Vychladlé kroupy zakápneme citronovou štávou, osolíme,…

maris

15 min

Brusinková grilovací omáčka

Brusinková grilovací omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Brusinky namočíme nejméně na hodinu do vína. Na oleji orestujeme cibuli, přidáme na čtvrtky nakrájená, oloupaná jablka a společně na prudším ohni smažíme za častého…

Italské rizoto se zeleným chřestem

Italské rizoto se zeleným chřestem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Rizoto je tradiční italské rýžové jídlo vařené ve vývaru. Správně uvařené rizoto je husté a smetanové, rýže je však vařena al dente (na skus) a s oddělenými zrny. Toto…

Jurgen.k

60 min

Pyré z červené čočky

Pyré z červené čočky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Červenou čočku připravíme snadno a rychle, nemusí se totiž namáčet předem a uvaříme ji během chvilky. Po uvaření ji stačí rozmixovat s pár dalšími surovinami a vznikne…

poslirecept

35 min

Závitky z tresky s citronovou omáčkou

Závitky z tresky s citronovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Toto svěží a lehké jídlo z tresky chutná báječně. Filety stačí naplnit čerstvými bylinkami, špenátem a paprikou. Upečené je pak podáváme s jednoduchou smetanovou omáčkou…

poslirecept

40 min

Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na panvici rozpálime olivový olej, pridáme k nemu mäso. Niekoľko minút miešame, kým sa nezatiahne a zmení farbu na hnedú Pridáme nastrúhanú mrkvu a cibuľu, cesnak, zase…

Rychlý houbový koláč

Rychlý houbový koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Listové těsto vyválíme a vyložíme jím koláčovou formu, popřípadě menší plech. Propícháme vidličkou, poklademe plátky slaniny a jednoho česneku. Houby podusíme na oleji,…

1 3 4 5 6 7 18

Naposledy jste si prohlédli