Krůtí sekaná
Recept ještě nebyl hodnocenMrkev očistíme a nastrouháme na jemném struhadle.Česnek oloupeme a rozmačkáme.Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.Pažitku nasekáme nadrobno.Mleté krůtí maso smícháme s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Mrkev očistíme a nastrouháme na jemném struhadle.Česnek oloupeme a rozmačkáme.Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.Pažitku nasekáme nadrobno.Mleté krůtí maso smícháme s…
Mezi české klasiky patří smetanová koprová omáčka. Její typickou sladkokyselou chuť a vůni buď milujete, nebo nenávidíte. Nejčastěji ji podáváme s vejcem uvařeným…
Přerůstají vám už cukety přes hlavu? V létě stačí trochu zaspat a cukety se z malých krásek promění v obří palice. Pak přijde řada třeba na tento povedený cukeťák z…
Což takhle dát si špenát! V dětství ne tolik oblíbená, ale v dospělosti jakoby znovu nalezená, skvělá příloha k vepřovým výpečkům, nebo uzenému masu s knedlíkem. Špenát,…
Máslo utřeme s větší částí krystalového a vanilkového cukru do pěny a postupně zašleháme žloutky. Banány rozmačkáme vidličkou a s vlažným mlékem a citronovou šťávou je…
Játrové knedlíčky jsou něco, co zásadně dovede pozměnit ráz hovězího vývaru. Zavářejte je do vody, která jen sotva vře, a nechte je líně povalovat. Žádný prudký var, ten…
Muffiny tvarově připomínají malé dortíčky, ale chutí jsou to spíše malé, méně sladké bábovičky. Existuje mnoho variant od hrníčkových receptů až ke složitějším moučníkům…
Rychlá pizza bez kynutí. Kombinace křupavé kůrky a bohaté náplně. Zvolit můžeme šunku, tvrdý salám, různé druhy sýrů nebo zeleniny. Nejlépe bude chutnat čerstvě upečená.
Francouzské brambory jsou již klasikou v naší kuchyni. Přesto je možné je ještě dál vylepšovat. Pokud například osmažíte na sádle cibuli, která tvoří jednu z vrstev,…
Notoricky známé řezy s ananasovým kompotem netřeba představovat. Ořechy celý moučník nádherně provoní, ananas mu dodá vláčnost. Po natření tvarohovým krémem je nejlepší…
Základem dobrého hamburgeru není pouze maso, ale také krásně nadýchaná a čerstvá bulka, hojně posypaná sezamem. Váš domácí burger tak dostane zcela jiný rozměr chuti a…
Šťavnatá kuřecí prsa, smažená v marinádě z majonézy, vás příjemně překvapí svojí křehkostí a výtečnou chutí. Podávat je můžete s hranolky, pečeným bramborem a nebo…
Křupavé domácí listové těsto a nadýchaný bílkový krém. Nenechte si ujít recept na pravé kremrole krok za krokem. Ochutnávat je můžete hned po upečení, ale lepší je…
Oblíbeným obědem z jednoho pekáčku jsou bez debat francouzské brambory. Plátky syrových brambor proložené sýrem, restovanou směsí s anglickou slaninou a zalité smetanou,…
Že by vás kombinace jablek a máku nenapadla? Chyba, tato kombinace potěší vaše chuťové pohárky. Křehké máslové těsto se rozplývá na jazyku a jablka zajišťují vláčnost a…
Že by vás kombinace jablek a máku nenapadla? Chyba, tato kombinace potěší vaše chuťové pohárky. Křehké máslové těsto se rozplývá na jazyku a jablka zajišťují vláčnost a…
Vejce vyšleháme se solí, přidáme olej, mléko a téměř všechnu mouku. Vše promícháme na hustější kašičku, kterou necháme asi 20 minut odstát. Pak přisypeme zbylou mouku,…
Skvělý nápad, jak ušetřit čas, který bychom věnovali přípravě těsta. Pokud použijeme jako těsto toastový chléb, otevírá se nám možnost zapojit svojí fantazii a ochutit…
Zapečený lilek s vejcem je jednoduchý a dobrý. Tato kombinace se skvěle hodí jako lehká večeře, nebo zajímavý předkrm. Díky pečení se chutě krásně propojí a vytvoří…
Z křehkého odpalovaného těsta upečeme drobné bochánky, které plníme jemnou a nadýchanou šlehačkou. Tím se také profiterolky liší od nám známých věnečků. Navíc je jejich…
Kuřecí maso je nejčastěji servírované maso, proto jistě oceníte tip na jakoukoliv obměnu. Vyzkoušejte náš recept na kuřecí rošťáky. Díky pivní marinádě se bude maso…
Upečte dezert našich babiček, metrový dort. Potěší vás vláčným korpusem, měkkou polevou a výborným krémem. Plátky korpusů spojené krémem z másla a mouky polijte…
Upečte dezert našich babiček, metrový dort. Potěší vás vláčným korpusem, měkkou polevou a výborným krémem. Plátky korpusů spojené krémem z másla a mouky polijte…
Mikulášské ořechy naslano: Do téhle křupavé nadílky se bude chtít zakousnout každý. Příprava je snadná, chuť božská
Nejlepší čokoládové dezerty na léto: Z luxusního fondantu i krémové zmrzliny roztajete
Výtečná čočková polévka: Provoněná majoránkou a dochucená zeleninou a párkem chutná fantasticky