Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pupek na zelenině

Pupek na zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na oleji vyškvaříme na kostičky nakrájený uzený bůček, pak přidáme na kostky nakrájené maso obalené v hladké mouce, osolíme, opepříme a necháme zprudka opékat. Poté maso…

1974andrea

120 min

Comtessa de noir - luxusní bábovka

Comtessa de noir - luxusní bábovka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Bábovky mají v české kuchyni svoje stabilní místo. Známe třené, mramorové, tvarohové, ale tahle je opravdu netradiční. Kombinace skořice, pomeranče, zakysané smetany a…

zizala

80 min

Pečeně z divočáka

Pečeně z divočáka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud máte rádi zvěřinu, jistě si oblíbíte i toto výborné jídlo. Lahodné a aromatické maso divočáka upečete zalité červeným vínem. Podávejte s výpekem dochuceným…

past1978

120 min

Svařák s jablíčky

Svařák s jablíčky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Jablka oloupeme a nakrájíme na kostky.Do hrnce dáme vodu, nachystané jablíčka, cukr, skořici, hřebíček a vaříme.Až jsou jablíčka měkké přilejeme víno, prohřejeme ale…

Demi Glace

Demi Glace

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Kosti důkladně očistíme a propláchneme studenou vodou.Pak je vyskládáme na pekáč, lehce podlijeme a dáme zapéct na 25 minut do trouby při 170°C (dotmava, ale nespálit)…

Mirusha

400 min

Řecký guláš

Řecký guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nakrájenou cibuli s česnekem na plátky orestujeme, přidáme maso nakrájené na kostky, prudce ho osmažíme, přidáme mletou papriku, rajče, feferonku a papriky nakrájené na…

Bibinka

60 min

Milánské hovězí řízky

Milánské hovězí řízky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso nakrájíme na silnější plátky. Jemně obalíme v mouce a na rozpáleném oleji prudce opečeme z obou stran. Odložíme ho bokem.Ve výpeku opečeme cibuli nakrájenou na…

Špagety s uzeným masem a žampiony

Špagety s uzeným masem a žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Máslo a olej rozehřejeme ve silnostěnné pánvi. Přidáme žampiony, šalotky a uzené maso a na mírném plameni smažíme po dobu 2-3 minut dohněda. Rozdrobíme bujon a společně…

micheele

20 min

Hovězí Stroganoff

Hovězí Stroganoff

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hovězí Stroganoff je minutkový pokrm, který pochází z ruské kuchyně. Připravuje se z kvalitního minutkového hovězího masa, většinou ze svíčkové. Jistě si ho oblíbíte pro…

toprecepty.cz

25 min

Srnčí panenka na víně

Srnčí panenka na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Panenku prošpikujeme proužky špeku, osolíme, opepříme. V kastrolu si rozehřejeme máslo a maso opečeme. Opečené maso vyndáme a do výpeku dáme nakrájenou zeleninu, přidáme…

Boloňské špagety s vínem

Boloňské špagety s vínem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Oloupeme cibuli a nakrájíme na kostičky, stejně tak mrkev (může být na půlměsíce). Na větší pánvi rozehřejeme olej a cibulku usmažíme dozlatova. Poté přidáme mrkev a…

andelina

50 min

Bažant podle pana nadlesního

Bažant podle pana nadlesního

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Název bažant podle pana nadlesního v sobě skrývá opravdovou lahodu plnou skvělého masa a zeleniny. Bažantí stehna obalená v plátcích slaniny a podlitá kvalitním červeným…

Handour

140 min

Ražničí bez špejle

Ražničí bez špejle

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Maso i ostatní suroviny nakrájíme na malé kousky cca 4 x 4 cm, smícháme s 5 lžícemi oleje, hořčicí, kečupem, solí, pepřem, grilovacím kořením, česnekem. Vše dáme do…

mijula

70 min

Jehněčí hřbet podle mne

Jehněčí hřbet podle mne

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Plátky masa omyjeme, osušíme, posolíme a lehce obalíme v mouce. Na pánvi rozpálíme olej a plátky na něm z obou stran rychle orestujeme.Maso pak vyndáme a na výpeku…

clupmi

90 min

Konfitovaná hovězí líčka

Konfitovaná hovězí líčka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí líčka na červeném víně jsou jednou z největších delikates. Libové maso z líček je ještě jemnější než hovězí kližka, má výraznou chuť a je šťavnaté. Neexistuje…

rebeka

320 min

1 3 4 5 6 7 31