Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Demi Glace

Demi Glace

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Demi Glace je silný vývar, který vaši kuchyni pozvedne na úplně novou úroveň. Silná, masová chuť propůjčí každému pokrmu punc dokonalosti. Vývar je potřeba dlouho…

Mirusha

420 min

Maso na fíkách

Maso na fíkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Maso si osušíme, nakrájíme na kostky a zprudka opečeme na másle ze všech stran a přendáme si ho do hrnce. Zalijeme vínem, přidáme veškeré koření (krom papriky), mrkev a…

Dalmatská pašticada

Dalmatská pašticada

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso v celku se prošpikuje slaninou, celým česnekem a pár hřebíčky, zalije se trochou vinného octa a dá se do druhého dne odležet. Druhý den maso vyndáme, otřeme,…

Nápoj pro zimní večery

Nápoj pro zimní večery

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Dlouhé a především zimní večery jsou spojeny s pohodou v teple domova, ideálně v křesle a s teplým dobrým nápojem. Takový najdete v tomto receptu. Čaj dochucený kořením,…

Merylas

25 min

Kančí kýta s brusinkovou omáčkou

Kančí kýta s brusinkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Den předem očistíme a odblaníme kančí kýtu. Osolíme, obalíme v koření na zvěřinu. Zabalíme do potravinářské fólie a necháme do druhého dne v lednici.Nachystáme pekáč s…

nofrona

130 min

Pečeně z divočáka

Pečeně z divočáka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud máte rádi zvěřinu, jistě si oblíbíte i toto výborné jídlo. Lahodné a aromatické maso divočáka upečete zalité červeným vínem. Podávejte s výpekem dochuceným…

past1978

120 min

Pikantní švestkové chutney

Pikantní švestkové chutney

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Omáčka netradiční chuti, která se hodí na léto ke grilování nebo v zimě jako doplněk svátečního prkýnka s uzeninou a sýry. Švestky, koření a víno spolu prostě ladí.…

danielle72

40 min

Telecí pečeně z pomalého hrnce

Telecí pečeně z pomalého hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso si předem naložíme. Osolíme, opepříme a pomažeme hořčicí. Zalijeme olejem a přidáme promáčknuté stroužky česneku a na čtvrtinky pokrájenou cibuli. Necháme aspoň do…

terezicka1

40 min

Kohout na víně v pomalém hrnci

Kohout na víně v pomalém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kohout na víně v pomalém hrnci je snadné a výborné jídlo s opravdu lahodnou omáčkou. Pomalý hrnec je skvělý pomocník, který šetří čas a dokáže i z tužšího masa vytvořit…

Kocmax

255 min

Boloňská omáčka a špagety

Boloňská omáčka a špagety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Tradiční boloňská omáčka vyžaduje delší čas přípravy a jinak tomu není ani v našem receptu. Výhodou je, že si můžete připravit větší množství, které si uchováte na…

michaela.lan

140 min

Jelení závitky

Jelení závitky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jelení závitky jsou lahodný a sytý pokrmy plný výrazné chuti. Šťavnaté maso se doplňuje slaninou, šunkou, cibulí a kořením a vše se dusí v červeném víně s tymiánem.…

alena-s

120 min

Kaštany v červeném víně

Kaštany v červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kaštany nařízněte do kříže a asi 15 minut pečte v troubě nebo na pánvi. Pak ještě horké oloupejte. Zalijte vínem tak, aby byly ponořené a vařte na mírném ohni asi 30…

Hovězí pečeně na cibuli

Hovězí pečeně na cibuli

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a nařízneme okraje, aby se nekroutily. Cibuli nakrájíme nadrobno.V kastrole na sádle osmahneme plátky masa a vyjmeme je na…

Kořeněný králík se švestkami

Kořeněný králík se švestkami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Králičí stehna naložíme na 24 hodin do směsi červeného vína, lžíce octu, několika celých pepřů, špetky tymiánu a 2 bobkových listů.Na rozpáleném oleji maso lehce opečeme…

1 4 5 6 7 8 33