Rybí kari s fazolkami a hráškem
Recept ještě nebyl hodnocenRybí kari je v naší kuchyni netradičním pokrmem. Kousky tresky jsou vařeny v pikantní omáčce z červeného kari a kokosového mléka. Chuťově a barevně je pak doplňují…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rybí kari je v naší kuchyni netradičním pokrmem. Kousky tresky jsou vařeny v pikantní omáčce z červeného kari a kokosového mléka. Chuťově a barevně je pak doplňují…
Houby můžeme připravit na spoustu způsobů, jedním z nich je například tato pikantní houbová směs v asijském stylu. Doplníme je sójovou omáčkou, chilli a zázvorem.…
Tento pestrý pokrm plný barev a zajímavých chutí určitě ochutnejte. Křupavé zelí pak choi, pohankové nudle s oříškovou chutí, zelenina a vaječné omeletky doplněné…
Flank steak patří mezi chuťovky a lahodné druhy steaků. Jednoduše okořeněný kus masa ugrilujeme, nakrájíme na plátky a přelijeme pikantní a svěží chimichurri omáčkou z…