Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Voda - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Borůvková Charlotta

Borůvková Charlotta

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V létě přijdou vhod dorty s čerstvým lesním ovocem. Z kousků rolády s borůvkovou marmeládou můžeme vytvořit hezký dezert, plný výborného krému z borůvek. V ústech se…

Makynhka

60 min

Med z květů černého bezu

Med z květů černého bezu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Bez černý je velmi zdravý a může nám pomoci od řady neduhů. Navíc je to u nás běžný a rozšířený keř, a tak nic nebrání tomu, abychom jeho voňavé květy využili v kuchyni.…

Olina-preclik

75 min

Malinový sirup II

Malinový sirup II

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Maliny patří mezi super ovoce. Nejen dobře chutnají, ale jsou velmi zdravé, působí proti stresu, migrénám a zpomalují stárnutí. Proto je dobré si je uchovat i na zimu,…

Merylas

70 min

Bůček s pekingským zelím

Bůček s pekingským zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Bůček s pekingským zelím je velmi jednoduchý pokrm. Ať už převáží maso, nebo snadno dostupné zelí, výsledek je jídlo s nádechem asijské kuchyně. Po přípravě surovin je…

zuzi777a

50 min

Okurky nakladačky

Okurky nakladačky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Domácí nakládané okurky nesmí chybět v našich spížích. Své využití najdou u spoustu různých pokrmů jako příloha, nedovedeme si bez nich představit například řízek,…

Irule

60 min

Marocký chléb khobz

Marocký chléb khobz

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tento tradiční chléb je základem marocké kuchyně a přináší vám chuť a vůni Orientu. S křupavou kůrkou a jemným, vláčným středem je khobz doplňkem k jakémukoli pokrmu,…

Tonja

140 min

Houbová polévka s pohankou

Houbová polévka s pohankou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pokud jste přinesli z lesa jenom hrst hub, nezoufejte! Připravte je spolu s na másle restovaným zeleninovým základem. Přilijte vodu a trochu libečku pro chuť. Spolu s…

maris

45 min

Velikonoční věnec (Hot cross buns)

Velikonoční věnec (Hot cross buns)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Kříž na těchto bocháncích má svůj původ v pradávných pohanských zvycích, symbolizuje 4 roční období. Později se jimi označoval Velký pátek a Ukřižování. Křížové bochánky…

MishkaCZ

55 min

Hruščák s tvarohem

Hruščák s tvarohem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Ve vlažné vodě dobře rozmícháme droždí, přidáme zbytek surovin (sádlo změklé) a uhněteme příjemně tvárné těsto, které v míse překryjeme utěrkou a necháme na teplém místě…

cathleen

130 min

Rychlokvašky pro dědu

Rychlokvašky pro dědu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Urodilo se vám hodně okurek a nestíháte je zpracovat. Máme pro vás recept na okurky rychlokvašky, kde využijete přerostlé kusy. Chuť je jemnější než u tradičních kvašáků…

Pampeliškový domácí med

Pampeliškový domácí med

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pampeliškový med je velmi snadný na přípravu. Stačí vyběhnout na louku, sesbírat zářivě žluté květy a po vylouhování jejich šťávu uvařit s cukrem a citronem. Kromě…

cookies

110 min

"Zavařené" kvašáky

"Zavařené" kvašáky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Milujete kvašáky? Okurky, které jsou nedílnou součástí spousty tradičních receptů, mají krátkou dobu spotřeby. Uchovat je delší dobu, to je cílem našeho receptu.…

cathleen

30 min

Švestkový kompot

Švestkový kompot

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jste milovníci švestek na koláčích, bublaninách, v buchtách i knedlích? Vyzkoušejte tento švestkový kompot a můžete modrofialovými sladkými plody doprovázet vaše…

pelda

40 min

Švestkové cupcakes

Švestkové cupcakes

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Drobné dortíky se hodí na oslavy i posezení s přáteli. Připravíme je z vláčného těsta, ochuceného bílou čokoládou, a naplníme švestkovou směsí, která voní rumem a…

poslirecept

60 min

Hrášková polévka - jednoduše

Hrášková polévka - jednoduše

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hrášková polévka má krásně zelenou jarní barvu a také velice jemnou chuť. Polévku plnou spousty prospěšných látek zvládnete uvařit za půl hodiny. Před podáváním ji…

StandaCB

30 min

Odpaľované cesto pre ercicku

Odpaľované cesto pre ercicku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Odpalované těsto je oblíbené pro přípravu sladkých věnečků a větrníků. Avšak toto těsto je univerzální a lze jej tedy použít i na slané chuťovky. Zároveň z tohoto těsta…

Dýňová ovesná kaše

Dýňová ovesná kaše

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dýně jsou u nás spjaty zejména s koncem léta a počátkem podzimu. Na dokonalé dny babího léta se můžete naladit hned po ránu. Stačí si připravit na snídani tuto lahodnou…

lucieblahova

55 min

Sladké zrno

Sladké zrno

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pomohla mi pekárna, do které nandáte vše v uvedeném pořadí, program Těsto a při prvním zvukovém signálu přisypete rozinky a semínka. Pokud máte mokřejší rýži, možná…

1 452 453 454 455 456 460