Voda - suroviny a ingredience
Recepty s touto surovinou
Velikonoční beránek velký
Recept ještě nebyl hodnocenOzdobený beránek v čele slavnostního stolu je tradicí našich Velikonoc. Tradičně se peče na Bílou sobotu. Důležité je formu dobře vymazat, do všech záhybů, a vysypat…
Levandulovo - mátový sirup
Recept ještě nebyl hodnocenLevandulovo-mátový sirup je lahodný a aromatický nápoj, který spojuje osvěžující chuť máty s uklidňujícím aroma levandule. Tento sirup je ideální pro přípravu…
Dobrý zeleninový salát
Recept ještě nebyl hodnocenUrodilo se vám hodně zeleniny a vy nevíte co s ní? Výborný zavařený zeleninový salát ve sladkokyselém nálevu vám bude po ruce i v zimních měsících. Využijete ho nejen…
Velikonoční věnec z odpalovaného těsta s mandarinkami
Recept ještě nebyl hodnocenPříprava odpalovaného těsta je zkouškou pro každou cukrářku, ale s podrobným návodem jej zvládnete i vy. Krásný velikonoční věnec s lehkým krémem z mascarpone, ozdobený…
Voňavý mazanec
Recept ještě nebyl hodnocenZlatavý nadýchaný mazanec se tradičně připravuje k snídani na velikonoční neděli. Jeho přípravu usnadní domácí pekárna, ve které připravíme těsto. Z něj vytvoříme dva…
Bezlepkový velikonoční mazanec
Recept ještě nebyl hodnocenNa sváteční tabuli nesmí o Velikonocích chybět tradiční sladký a vláčný mazanec. Pokud máte doma celiaky, tak zajisté oceníte bezlepkovou úpravu. Rozdíl od běžného…
Osvědčený velikonoční ořechový beránek
Recept ještě nebyl hodnocenOřechové těsto se postará o chutnost a kyprost beránka pro velikonoční stůl. Zkuste tuto verzi oblíbeného moučníku, může se stát i vaším nejoblíbenějším. Nezapomeňte ho…
Jablečno-hruškový kompot
Recept ještě nebyl hodnocenZ velké úrody jablek a hrušek můžeme připravit výborný ovocný kompot, který přijde vhod v průběhu celého roku. Zpestří různé dezerty, obilné nebo rýžové kaše, ale skvěle…
Pizza neapolská
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravte pizzu z těsta s dlouhou, časově náročnou přípravou, ale s nesrovnatelně lepšími chuťovými vlastnostmi. Podle našeho receptu můžete připravit opravdu velké…
Pizza neapolská
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravte pizzu z těsta s dlouhou, časově náročnou přípravou, ale s nesrovnatelně lepšími chuťovými vlastnostmi. Podle našeho receptu můžete připravit opravdu velké…
Pizza neapolská
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravte pizzu z těsta s dlouhou, časově náročnou přípravou, ale s nesrovnatelně lepšími chuťovými vlastnostmi. Podle našeho receptu můžete připravit opravdu velké…
Zelené gazpacho
Recept ještě nebyl hodnocenStudené zeleninové polévky jsou ideální pro horké dny. Osvěží nás, zasytí a dodají spoustu vitamínů, protože zeleninu nebudeme vařit. Místo rajčat na přípravu polévky…
Louhované kaštánky
Recept ještě nebyl hodnocenKaštánky jsou zvenku dost křupavé a mají příjemně nahořklou chuť, uvnitř se schovává péřově měkká střídka. Nebojte se louhování, jde jen o to jednou tuto metodu…
Louhované kaštánky
Recept ještě nebyl hodnocenKaštánky jsou zvenku dost křupavé a mají příjemně nahořklou chuť, uvnitř se schovává péřově měkká střídka. Nebojte se louhování, jde jen o to jednou tuto metodu…
Louhované kaštánky se starým těstem
Recept ještě nebyl hodnocenZnáte pekařské finty, jak získat chutnější pečivo? Staré těsto je jedním způsobem, jak mít kypřejší těsto a vláčné pečivo. Metoda louhování pak přidá i výbornou, lehce…
Louhované kaštánky se starým těstem
Recept ještě nebyl hodnocenZnáte pekařské finty, jak získat chutnější pečivo? Staré těsto je jedním způsobem, jak mít kypřejší těsto a vláčné pečivo. Metoda louhování pak přidá i výbornou, lehce…
Louhované kaštánky se starým těstem
Recept ještě nebyl hodnocenZnáte pekařské finty, jak získat chutnější pečivo? Staré těsto je jedním způsobem, jak mít kypřejší těsto a vláčné pečivo. Metoda louhování pak přidá i výbornou, lehce…
Čalamáda od Mazláka
Recept ještě nebyl hodnocenUchovejte si chuť léta s domácí zavařenou čalamádou, která spojuje křupavost čerstvé zeleniny se sladkokyselým nálevem. Tato barevná a chutná příloha je ideální k masu,…
Čalamáda Proč vymýšlet složitosti
Recept ještě nebyl hodnocenČalamáda zavařená v parním hrnci je skvělým způsobem, jak uchovat chuť sezónní zeleniny po celý rok. Tato tradiční směs zelí, paprik, cibule a dalších druhů zeleniny je…
Donuty podle Majkla
Recept ještě nebyl hodnocenOživte tyto nadýchané donuty touto želatinovou polevou! Každá kapka je plná lesklých barev a intenzivní chuti, která zvýrazní krásu a dokonalost i vašich dortů, muffinů…
Donuty podle Majkla
Recept ještě nebyl hodnocenOživte tyto nadýchané donuty touto želatinovou polevou! Každá kapka je plná lesklých barev a intenzivní chuti, která zvýrazní krásu a dokonalost i vašich dortů, muffinů…
Křehounký velikonoční beránek, na kterého nezapomenete
Recept ještě nebyl hodnocenJednoduché šlehané těsto na velikonočního beránka. Připravte se na vítání Velikonoc a jara třeba právě s tímto receptem, který zvládne i začátečník. Je to podobné jako u…
Velikonoční dort
Recept ještě nebyl hodnocenPřekvapte své blízké o nadcházejících svátcích jara potahovaným dortem promazaný jahodovou marmeládou a sladkým krémem. Nazdobit ho můžete různými typickými…