Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar masový - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Játrovo-bůčková paštika

Játrovo-bůčková paštika

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Pikantní vepřová paštika, která se skvěle hodí jako předkrm na sváteční stůl, svačina na výlet či jako večeře pro dny strávené na chalupě. V receptu taktéž zpracujete…

cathleen

30 min

Kuřecí stehna na divoko

Kuřecí stehna na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pro chuť lesa a zvěřiny nemusíte jít hned pro králíka či bažanta. Připravte si obyčejné kuře s divokým kořením a uvidíte, že se budete olizovat až za ušima. Kuřecí…

SKADINKA

75 min

Vepřová kýta Szeged

Vepřová kýta Szeged

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Krásně rozpadajícímu a šťavnatému masu odolá málokdo. Připravte si k obědu vepřovou kýtu s nádechem maďarské kuchyně, není to nic složitého. Jako přílohu můžete podávat…

Colombo65

45 min

Paprikáš ze zbylých brambor

Paprikáš ze zbylých brambor

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rozpustíme máslo a opečeme na kostičky nakrájenou slaninu. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a když zesklovatí, vmícháme papriku.Po zamíchání přidáme mouku, orestujeme…

mika59

35 min

Zapečená obrácená  krkovička

Zapečená obrácená krkovička

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Plátky krkovice opláchneme, osušíme a naklepeme. Pak je osolíme, opepříme a vtlačíme do nich co nejvíce strouhanky z obou stran. Vajíčka rozšleháme, olej rozpálíme…

shina

30 min

Pikantní vepřové maso z kýty

Pikantní vepřové maso z kýty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Maso nakrájíme na kostky nebo proužky. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky, česnek nadrobno. Maso smícháme s majonézou, sójovou omáčkou a necháme dvě hodinky marinovat.Na…

mika59

55 min

Valašská kyselica

Valašská kyselica

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zelí je nejen v zimě takovým všelékem. Vykouzlete voňavou a chutnou zelňačku i u vás doma. Kysané zelí povařené s vývarem a kořením, doplní brambory, klobása, třeba i…

Jurajda

90 min

Segedín jednoduše z remosky

Segedín jednoduše z remosky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Segedínský guláš pochází z Maďarska a připravuje se z vepřového bůčku a bílého kysaného zelí. Sytý a chutný guláš zjemníme trochou zakysané smetany. Přípravu si můžeme…

mika59

80 min

Rychlá rajská omáčka (bez masa)

Rychlá rajská omáčka (bez masa)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Někdy spěcháme, času není nazbyt a proto se snažíme oběd či večeři připravit co nejrychleji. Pak většinou zvolíme těstoviny s jednoduchou, například rajskou omáčkou. Tou…

Adisek

35 min

Krůtí plátky na rozmarýnu

Krůtí plátky na rozmarýnu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Krůtí maso je jemné, velmi dobře stravitelné, málo tučné a vhodné i do diety. V tomto receptu najdete inspiraci na krůtí plátky, které ochutí a provoní rozmarýn s…

Eliza

120 min

Dýňová polévka s fazolemi

Dýňová polévka s fazolemi

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

S přicházejícími sychravými podzimními dny zajisté přijde vhod na recept oblíbenou dýňovou polévku. Díky červeným fazolím obsahuje také dostatek vlákniny. Lehce nasládlá…

1974andrea

35 min

Polévka s rýží a hráškem

Polévka s rýží a hráškem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Když vám doma zbude dobrý masový vývar a vařená rýže, uvařte z nich tuhle jednoduchou a rychlou polévku s kořenovou zeleninou a hráškem. Zužitkujete zbylé potraviny a do…

Colombo65

15 min

Vepřová líčka z pomalého hrnce

Vepřová líčka z pomalého hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vepřová líčka z pomalého hrnce jsou velice šťavnatá a nemusíte je stále podlévat, aby se nic nepřipálilo. Pokrm můžete směle podávat při slavnostnějších příležitostech.…

Handour

175 min

Segedín z trouby

Segedín z trouby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Segedínský guláš z trouby je skvělou variantou tradičního receptu, která šetří čas i námahu. Díky pečení v troubě se chutě dokonale propojí a maso zůstane krásně…

sunny.sofi

120 min

1 21 22 23 24 25 69