Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar zeleninový - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Dvou-celerová polévečka

Dvou-celerová polévečka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Oba celery, mrkev a brambory si po očištění nakrájíme na proužky, cibuli nadrobno, česnek na plátky a lahůdkovou cibulku na kolečka jen zelenou část si oddělíme a dáme…

Bibinka

45 min

Rizoto Hakunšáben

Rizoto Hakunšáben

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do většího hrnce kápněte 2 lžíce olivového oleje a postavte ho na mírný oheň. Nasekejte nadrobno červenou cibuli, řapíky celeru a v hrnci vše lehce restujte. Přisypte…

Rizoto se sójou a citronem

Rizoto se sójou a citronem

Recept ještě nebyl hodnocen 3,6

Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme ryžu, prelisovaný cesnak a krátko za stáleho miešania restujeme. Zalejeme vínom a miešame, kým sa víno neodparí…

Fazolkovo-hrášková polévečka

Fazolkovo-hrášková polévečka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Ve vodě si uděláme zeleninový vývar, do něho si očistíme a na menší kousky nakrájíme brambory a cibuli s česnekem, až se začne vařit, přidáme za chvilku fazolky, hrášek,…

Bibinka

40 min

Tresčí polévka

Tresčí polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tresku vložíme do mléka, osolíme, opepříme a vaříme asi 10 minut. Rybu vyjmeme, do mléka přidáme nakrájené lahůdkové cibulky, vývar a jíšku. Provaříme a nakrájenou rybu…

Treska na barevné zelenině

Treska na barevné zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Filety tresky můžeme použít i mražené, předem rozmrzlé a osušené. Čerstvé očistíme, opláchneme a osušíme. Porce ryby pokapeme citronovou šťávou, posypeme nadrceným…

Králík na rozmarýnu

Králík na rozmarýnu

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Králíka naporcujeme, část hrudi a vykostěnou páteř můžeme použít na vývar, kusy masa k pečení osolíme, posypeme česnekem a kmínem.Dno spodního pekáče vytřeme olejem,…

Patizonový krém s houbami

Patizonový krém s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Cibuli pokrájíme na kostičky a dáme restovat na másle. Brambory i patizon zbavíme slupky a pokrájíme na kostičky. Přisypeme k cibulce a ještě chvilku restujeme. Zalijeme…

MAKE-FOOD

40 min

Hlíva s křenovou omáčkou

Hlíva s křenovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Hlivu podusíme 10 minút na masle. Uložíme na tanier.Vývar zmiešame so smotanou a múkou a v kastróliku za stáleho miešania povaríme. Pridáme chren, osolíme, okoreníme a…

1 39 40 41 42 43 53