Kuřecí prsa v omáčce na způsob bourbonské
Recept ještě nebyl hodnocenVýborně vychucená omáčka s chutí bourbonskeho pepře a dobrého koňaku udělá z kteréhokoliv dobře připraveného masa lahůdkový pokrm. Kuřecí prsní řízky budou navíc velmi…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Výborně vychucená omáčka s chutí bourbonskeho pepře a dobrého koňaku udělá z kteréhokoliv dobře připraveného masa lahůdkový pokrm. Kuřecí prsní řízky budou navíc velmi…
Lilek je jednou ze zajímavých druhů zeleniny. Jeho přípravu nesmíme podcenit, aby nezhořkl. V tomto receptu jej necháme vypotit a poté orestujeme na pánvi. Doplníme ho…
Ať již k tilapii přidáte jako přílohu jasmínovou rýži, nebo batátové pyré věřte, že si pochutnáte. Dokřupava opečená ryba s asijskou omáčkou bude lahodná a vcelku lehká…
Tyto špízy z kuřecího a králičího masa, klobás, rajčat a paprik chutnají opravdu skvěle. Během grilování je potíráme lehce pikantní marinádou ze zázvoru a hořčice.…
Kořeněná chuť vinné klobásy se kombinuje s jemně kyselým jogurtem, chutnými zeleninami a bylinkami. Zapečení v troubě dokonale zkaramelizuje klobásu a zeleninu,…
Čatní je název pro hustou omáčku, připravovanou z rozličných surovin. Základem je zelenina nebo ovoce. Používá se k dochucení jídel z masa i vegetariánských, dobrá je i…
Indické studené omáčky se skvěle hodí k pečenému či grilovanému masu. Tato zeleninová omáčka z cukety a rajčat jistě zaujme výraznou vůní a kombinací sladkých a…
Jednou za čas je dobré odlehčit jídelníček, jak od masa, tak i od tradičních pokrmů. Zeleninovou směs z lilku a fazolkových lusků tak můžete připravit třeba na letní…
Křehká a šťavnatá křidélka marinovaná ve směsi pikantních ingrediencí, pečená do zlatova a politá lahodnou omáčkou, vás přenesou do světa exotických chutí. Připravte si…
Křehká a šťavnatá křidélka marinovaná ve směsi pikantních ingrediencí, pečená do zlatova a politá lahodnou omáčkou, vás přenesou do světa exotických chutí. Připravte si…
Když je horké léto a je chuť na lehký oběd, hodí se přesně takový rychlý, výživný pokrm, na který upotřebíte i úrodu ze zahrádky. Zeleninová směs je inspirována…
Díky vaření v páře si zelenina uchová krásnou svěží barvu a více vitamínů. Zároveň je křupavější a má lepší chuť. Bylinková pára jí dodá příjemnou vůni. Doplnit ji stačí…
Krémová dýňová polévka zaujme výraznou zeleninovou chutí. Servírujeme ji se zakysanou smetanou a dýňovým olejem. Zajímavým kontrastem k jemné krémové polévce jsou…
Plody rakytníku obsahují spoustu vitamínu C a mají výraznou sladkokyselou chuť. Ta skvěle vynikne v tomto pikantním džemu, kde se snoubí chutě rakytníku, pomeranče a…
Medová karotka s kuskusem je lehký a zdravý pokrm, který spojuje sladkost glazovaných mrkví s jemností kuskusu. Tento barevný a chutný pokrm je ideální jako příloha nebo…
Svařené víno se zázvorem zahřeje tělo i duši! Kombinace červeného vína, voňavého koření a pikantního zázvoru přináší příjemné aroma a jemně kořeněnou chuť, která rozzáří…
Vůně pomerančů a sváteční kouzlo v jedné skleničce! Domácí pomerančová marmeláda se špetkou vánočního koření je ideálním doplňkem nejen na pečivo, ale i jako lahodná…