Berušky cukroví
Recept ještě nebyl hodnocenLinecké těsto nám poskytuje celou řadu možností, jak ho využít. Mezi dětmi jsou nejoblíbenější tvary zvířátek, pokud možno co nejbarevnější. Tady máte příležitost, jak…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Linecké těsto nám poskytuje celou řadu možností, jak ho využít. Mezi dětmi jsou nejoblíbenější tvary zvířátek, pokud možno co nejbarevnější. Tady máte příležitost, jak…
Báječně chutnající housky k svačině nebo večeři pro rodinu upečete z těsta s přidáním majonézy. Housky jsou velice chutné, nadýchané a vláčné. Jistě si na nich…
Dobré dvoubarevné těsto, vrstva tvarohu a čerstvé ovoce zasypané křupavou zlatou drobenkou tvoří tento výborný moučník. Ať už zvolíte jahody nebo třešně, jistě si na něm…
Žloutky s cukrem vyšleháme v mixéru nebo ručním šlehačem do pěny. Přidáme salko a mléko a znovu mixujeme (šleháme). Přilijeme rum a opět mixujeme (šleháme). Nalijeme do…
Moučník ve tvaru rolády má mnoho předností. Není složitý na přípravu, dobře se uchovává i servíruje. Proto jsou rolády častou součástí všech oslav. Tato roláda s tenkým…
Lahodné tvarohové řezy připravíte podle našeho receptu. Příprava je rychlá a snadná, výsledný moučník je efektní na pohled a vynikající na chuť. Vyzkoušejte ho sami k…
Vypracujeme těsto, vyválíme a vykrajujeme různé tvary. Upečeme a ještě teplé obalujeme v cukru.
Vypracovat vše dohromady a vykrajovat různé tvary, po upečení obalit v moučkovém cukru.
Smícháte prosátou mouku, žloutky, cukr, vanilkový cukr, sůl, změklé máslo. Vše zpracujte v těsto, které nechte v chladu 6 až 8 hodin odležet. Poté jej vtlačíte do…
Ze surovin vypracujeme těsto, které necháme odležet v chladu. Pak na strojku vytlačujeme libovolné tvary a pečeme ve vyhřáté troubě. Ještě teplé obalíme v cukru.
Do mísy vložíme mouku, cukr, vanilkový cukr, mleté ořechy a promícháme. Přidáme na menší kousky nakrájené máslo, žloutky a vypracujeme těsto. Zabalíme ho do mikrotenu a…
Po nedělním obědě je zapotřebí sladké tečky. Pojďte zkusit upéct koláče z těsta s majonézou. S těstem se dobře pracuje, je hebké a voňavé. Koláče díky majonéze vydrží…
Jedním z nejznámějších italských těstovinových pokrmů jsou špagety carbonara. Chutný a rychlý pokrm, který zvládne uvařit i začátečník. Zkuste je podle tohoto receptu,…
Jednoduché, chutné a na oko přitažlivé košíčky budou ozdobou vašeho pohoštění. Křehké těsto vyplněné lahodnou náplní z másla a sýra. Dozdobit pak stačí kouskem salámu…
Domácí bramborové lupínky jsou daleko chutnější, než ty kupované. Neplavou v oleji a pečeme je spolu s kořením dokřupava v troubě. Spolu s hořčičnou majonézou jsou…
Tvarohová náplň na tenoučkém korpusu z křehkého máslového těsta, nahoře pokladená pokrájenými jahodami a posypaná máslovou drobenkou. Tento lahodný, máslem a jahodami…
Čas pečení vánočního cukroví se pomalu, ale jistě, blíží. Pokud máte smysl pro detail a rádi cukroví zdobíte, pak je tento podrobný recept, na krásné žíhané oválky z…
Do moučníků, koláčů, závinů nebo buchet patří náplň. Díky ní se těšíte na každé další sousto. Zde jsou ty nejoblíbenější. Sladkou čokoládovou, jemnou tvarohovou,…
Rodinné recepty na vánoční cukroví se předávají z generace na generaci. Dortíčky vonící rumovou punčovinou nám zpříjemní vánoční pohodu a navíc připomenou naše blízké,…
Kynuté těsto je pro někoho hračka a pro někoho vyšší dívčí. Vyzkoušeli jste spousty receptů, poměrů surovin, postupů a stále to není ono? Máme pro vás recept na…
Na válu ze všech surovin vypracujeme hladké, nelepivé těsto Zabalíme do igelitové fólie Dáme na hodinu odležet do ledničky Po vychladnutí, tvarujeme 1,5cm-2cm velké…