Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
13 foto Recept na dort Pavlova od Nadi Pohlreichové z Malé cukrárny u Prahy: Díky jasnému postupu se povede hned napoprvé
Moravské zelí podle receptu od dědy voní kmínem, cibulí a špekem. Jeden krok se ale musí udělat jinak, radí šéfkuchař Honza
18 foto Díky low carb dietě zhubla 40 kilo a postavila na tom své podnikání. Teď Hanka z Poděbrad peče skvělé „dietní“ dorty
17 foto Radek Kašpárek vzpomíná, jak narazil s moravským zelím: S babiččiným receptem mě poslali do háje, říká
Farmářka radí, jak správně namáčet a připravovat sušené houby shiitake: Výrazné chuti prospěje delší doba v lednici
18 foto Vynikající „bezpracné“ škvarky podle Kláry: Recept na křupavou pochoutku z trouby zvládnete i v paneláku
13 foto Perfektní uzení Davida Plzáka naučil jeho dědeček: Vše, co vytváříme, děláme ručně a zákazníci to oceňují, říká
Která jídla (ne)dělají dobře jednotlivým znamením horoskopu? Vodnář by se měl vyhnout polotovarům a Střelec knedlíkům
44 foto Vojtěch Vrtiška, vítěz Peče celá země, vydává unikátní kuchařku: Každý recept je tam ve dvou verzích, snazší a těžší, říká
14 foto Radim rád experimentuje, tak doma vyrobil zálivku na salát: Nyní jeho firma FerMato vyrábí 70 tisíc lahviček ročně
6 foto Josef Maršálek v obležení fanynek. Vy jste pro mě Bůh, nedaly se některé odbýt a na fotku s cukrářem se stála fronta
18 foto Vyhlášená bůčková pomazánka podle Kláry: Voní paprikou, česnekem a cibulí a z food festivalů mizí jako první
13 foto Díky Malé pekárně jsem si splnila sen o vlastní cukrárně, říká Naďa Pohlreichová. Největší úspěchy slaví s makovcem
5 foto Farmu založili na odpadu z lesa. Dnes pěstují delikátní houby a dodávají je do obchodů i špičkových restaurací
25 foto Příběh jako z pohádky: Jídla Radka Příhonského chválili králové, teď je může ochutnat každý „smrtelník“
44 foto Vítěz Peče celá země Vojtěch svůj styl nezmění: Obyčejné buchty ode mě nečekejte, těch je na internetu dost, říká
Koláčové dobroty od Marcely: Pekařka nám prozradila svůj recept na dvojctihodné koláčky, které voní máslem a rumem