Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
12 foto Vyzkoušeli jsme vítěznou bagetu od Emy z Hell's Kitchen: Prezentace zabila skvělou chuť, jídlo by potřebovalo víc péče
Video Hodnocení 6× Domácí obložené bagety jako ze špičkové pekárny? Podle videonávodu to bude hračka
Večer připravíte, ráno zabalíte: 5 nejrychlejších svačinek nejen pro školáky a tipy, jak si ráno ušetřit čas
Nejlepší svačinky na cestu do Chorvatska a jak je správně zabalit: Tenhle fígl máme od kamarádky ze Španělska a funguje
Pečeme s Ivou: Snadné farmářské bagety s celozrnnou moukou jsou krásně nadýchané a po ochutnání si je zamiluje celá rodina
10 foto Hodnocení 33× Pečený česnek: Skvělá delikatesa je výtečná k bagetám, do pomazánek i polévek
Jak udělat z tvrdých rohlíků a oschlých koláčů zase čerstvé pečivo? Pomůže voda, mikrovlnka i papírová utěrka
Pečeme s Ivou: Jak na nadýchané domácí bagety, které jsou výborné i druhý den? Stačí použít malý fígl s kynutím
13 foto Zahráli jsme si na Punčocháře s Forejtem a vytvořili streetfood z české klasiky: Bagetu plněnou výpečky a cibulovým dipem
Hodnocení 85× Jak připravit banketky? Drobné houstičky podáváme k masu nebo plníme jako minibagetky
6 foto Jak připravit jednohubky po benátsku? S cicchetti a sklenkou prosecca si budete připadat jako ve slunné Itálii
Pečeme s Ivou: Špaldové bagetky mají lehce oříškovou příchuť. Mohou se stát zdravější verzí každodenního pečiva z hladké mouky
Hodnocení 10× Jak připravit česnekové máslo. Je výtečné na topinky i na pečené brambory, hodí se při grilování
Pečeme s Ivou: Křupavé kořenové bagety jsou upečené jen z několika surovin. Delším kynutím však získají úžasnou chuť
Zapečené rolky z kotletky se zeleninou: Dokonale šťavnaté jídlo z jednoho pekáčku skvěle doplňuje jemná smetanová omáčka