Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
5 foto Hodnocení 1× Jak připravit bruschettu? Tento italský předkrm si vás získá svěží kombinací chutí
Video Hodnocení 2× Caprese, lehký letní salát s vůni moře a Itálie: Videonávod poradí s přípravou
Video Hodnocení 7× Bazalkové pesto je dobré mít po ruce. Jistě ho zvládnete vyrobit podle videonávodu
13 foto Rajčatové placky s olivami podle Josefa Maršálka krásně voní po bazalce. Hodí se jako občerstvení nejen na piknik
13 foto Hodnocení 6× Máte rádi italskou kuchyni? Připravili jsme pro vás přehled italských pokrmů
6 foto Hodnocení 2× Časté chyby při pěstování bazalky: Jak pečovat o oblíbenou aromatickou bylinku
Čerstvé bylinky na podzim? Vysejte petrželku, kopr či kerblík, nejsou nijak náročné na půdu, ani na péči, a skvěle doplní saláty
Rajčatový koláč zavoní kombinací skvělých sýrů a bazalky. Jednoduchou přípravu přitom zvládne i kuchařský amatér
Špagety marinara: Základem jsou čerstvá rajčata, voňavé středomořské bylinky a troška parmazánu, přípravu lehce zvládne i začátečník
Hodnocení 1× 7 bylinkových receptů: Čerstvě utržené voňavé bylinky dodají vašim jídlům tu správnou chuť
Janovské těstoviny: Přidávají se do nich rané brambory a zelené fazolky, domácí bazalkové pesto je zárukou báječné lahodné chuti
5 foto Hodnocení 10× Jak připravit salát Caprese. Skvělá kombinace surovin a barev je výtečná i k tepelné úpravě
Jitka Smutná poradila Jiřině Bohdalové, jak na perfektní zapečené lilky na rajčatech. Fígl je v použití dvou druhů sýra i čerstvé bazalky
Jak doma uchovat čerstvé bylinky, aby vydržely dlouho svěží? Profíci mají jednoduchý, ale účinný trik s utěrkou
Hodnocení 14× Jaké bylinky a zelené natě používat v kuchyni? Které z nich snadno vypěstujeme na zahradě
6 foto Hodnocení 38× Desatero rad na téma bazalka: Jak ji pěstovat, množit, sklízet a používat v kuchyni
6 foto Hodnocení 22× Jak pěstovat bazalku. Oblíbená aromatická bylinka je královnou voňavé kuchyně
Nadýchané kynuté sádlové koláčky: Díky sádlu jsou neuvěřitelně vláčné a s voňavou náplní a drobenkou božsky chutnají