Jak na jaře vysadit jahody? Potřebují slunné stanoviště, správnou zálivku a přihnojování ve vhodnou chvíli
Velikonoce u babičky: Krakonošův mazanec – tradiční velikonoční pečivo podle prastarého receptu se určitě povede
Je čas vysévat kopr! Potřebuje lehčí propustnou půdu, na péči není náročný, ale je třeba udržovat správnou vlhkost záhonu
5 foto Hodnocení 2× Jak udělat bramborové placky? Z několika surovin připravíte slaný či sladký pokrm
5 foto Hodnocení 17× Desatero rad na téma bramboráky: Připravte si ty nejlepší bramborové placky
Pískorky aneb Bramborové placky ze západních Čech: Stačí zvolit správný typ brambor a jednu netradiční ingredienci
Video Hodnocení 33× Jak připravit bramborák s masovou směsí? Tento pokrm okouzlí každého strávníka
5 foto Hodnocení 2112× Z které mouky se připravují bramboráky? Poradíme, která je na ně nejlepší
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Babiččiny bramborové placky: Jednoduché jídlo, na které stačí tři ingredience, je třeba hlídat správný poměr brambor a mouky
Slezské stryky: Nejlevnější bramborové placky jsou krásně křupavé, stačí na ně jen dvě ingrediece a zvládne je i začátečník
7 foto Hodnocení 43× Desatero na téma bramborové placky: Nabízí se mnoho možností s jednou základní surovinou
6 foto Hodnocení 177× Na čem péct lokše? Placky z bramborového těsta připravujeme pouze ze tří surovin
Slovácké laty: Tenké bramborové placky báječně chutnají nasladko s povidly a mákem. Jejich příprava je rychlá a snadná
Bramborové škvarkové placky božsky chutnají, jsou rychlé a snadné. Báječnou šťavnatost i vůni dodají škvarky
8 foto Houbová směs dodá bramborovým plackám jedinečnou chuť: Díky kmínu budou krásně vonět, přitom příprava zabere jen chvíli
Hodnocení 54× Kterou mouku použít do bramborových placek? Inspirujte se nejen v receptářích našich babiček
Bramborové placky se zelím jsou šťavnaté a nádherně voní po sádle. Skvěle je dochutí mletý kmín, česnek a majoránka
Jak správně vařit různé druhy rýže: Díky těmto radám se vám už nikdy nerozvaří jasmínová a arborio zůstane krásně krémová
Úklidové prostředky ze spíže: Citron, ocet a coca cola odstraní vodní kámen, soda pomůže zlikvidovat pachy
Jak se jedlo v 60. letech: Stravování v družstevní jídelně a doma aneb Na poli vdolky a buchty, na traktoru jen lehčí jídla