Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
5 foto Hodnocení 2× Jak poznat dobré a zkažené vejce? Zkusme si ho poslechnout nebo ho nechme plavat
9 foto Hodnocení 8× Jak dlouho vydrží čerstvé hrušky? Záleží na odrůdě i správnosti jejich skladování
7 foto Hodnocení 5× Jak oživit ovadlý křen? Známe triky pro návrat pevnosti a chuti během krátké doby
7 foto Hodnocení 6× Jak a podle čeho vybírat maso v obchodě? Několik rad, na co se při nákupu zaměřit
5 foto Hodnocení 3× Chyby při tvoření studeného pohoštění: Dbejte na kvalitu a čerstvost surovin
13 foto Kočičí kavárna nejde dělat pouze jako byznys, říká majitelka té smíchovské. Přidává i recept na luxusní škvarkovou pomazánku