Velký přehled otevírací doby obchodů na Velikonoce 2025: Kdy si nakoupit, aby lednice nezůstala prázdná
Chorvatské kostky čupavci: Vláčný zákusek z medového těsta s velkou vrstvou čokolády a kokosu chutná božsky
22 foto Co si přivézt z Chorvatska? Poctivý med za 150 Kč, skvělou paštiku za 40 Kč, paprikový ajvar nebo fíkovou marmeládu
Ceny potravin v Chorvatsku 2024: Drahota se nekoná, kuřecí prsa koupíte za 110 korun, kávu v restauraci za 38 Kč
11 foto Chorvatsko není předražené, je to mýtus, říká Češka, která je tam jako doma. Hledejte místní „hotovky“ a jděte dál od moře, radí
Grilování v balkánském stylu: Pljeskavica bude neuvěřitelně šťavnatá díky jednoduchému triku s cibulí a trošce sodovky
Retro okénko: Znáte čokoládu s burizony? Ta nejslavnější chorvatská se jmenuje Mikado, krásně křupe a u nás ji seženete jen zřídka
29 foto Češi v zahraničí: V Chorvatsku ochutnejte pomazánku z tresky a domů si přivezte Linu i čokoládu Mikado, radí Dagmar ze Splitu
Dovolená v Chorvatsku 2023: Předražené ubytování, kilo kuřecího masa za 250 Kč, ale přívětivé ceny chleba či ovoce
Některé české věrnostní karty a aplikace platí i v Chorvatsku a dalších zemích. Akce a slevy supermarketů tak využijete i na dovolené
11 foto Josef Maršálek radí, jak na chorvatský dezert čupavce. Kostky z medového těsta s čokoládovou polevou si zamiluje každý
5 foto Kolik stojí jídlo ve vlaku do Chorvatska: Za řízek v chlebu dáte 45 Kč, za jablečný koláč pouze deset a snídaně i kafe jsou zdarma
V Chorvatsku se na Štědrý večer se připravuje výborná polévka ze sušené tresky. Příprava je snadná, chuť fantastická
Chorvatsko na talíři: Populární přesnídávková polévka maneštra je plná zeleniny, masa a těstovin. Takhle snadno se připravuje
Chorvatsko na talíři: Jak připravit hovězí pašticadu, tradiční dalmatské jídlo? Chce to sušené švestky, víno a zeleninu!
Chorvatsko na talíři: Zapomeňte na paštiku a ochutnejte vynikající černé rizoto nebo pikantní guláš s klobáskou
8 foto Prostřeno z Chorvatska: Dnes bude vařit „jadranská snoubenka“ Blanka Čechová. Tohle je její pljeskavica
Velikonoce v Chorvatsku: Svátečním jídlem je tu ryba. Jak ji rychle, ale přitom chutně a pikantně připravit?
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci Recept ještě nebyl hodnocen 4,3 Anna Kocikova 260 min