VIDEO: Upekli jsme mazanec podle cukráře Josefa Maršálka: Díky názornému postupu jej zvládnete jako nic
Utopenci v aspiku: Netradiční specialitu nekoupíte všude, podle našeho receptu si ji ale snadno uděláte doma
Polévka z bršlice je díky své zelené barvě dokonalým jarním pokrmem. Dodá spoustu energie a skvěle chutná po mrkvi a celeru
7 foto Hodnocení 23× Chyby při pečení jidášů: Propracovanost těsta je důležitější, než se může zdát
7 foto Hodnocení 42× Proč jsou koláče tvrdé? Důvodů může být několik, předejděte jim a pochutnáte si
9 foto Hodnocení 15× Proč je linecké cukroví tvrdé? Nesmíme hned ochutnávat, necháme cukroví odležet
11 foto Hodnocení 261× Chyby při přípravě jídla v horkovzdušné fritéze: Nezapomínejte na její účel
6 foto Hodnocení 3× Proč se buchty drolí? Vyvarujte se chyb a pochutnávejte si na vláčných moučnících
7 foto Hodnocení 7× Proč praská těsto při pečení? Nestojí za tím pouze málo propracované ingredience
Hodnocení 11× 7 nejčastějších chyb při pečení chleba v domácí pekárně: Víte, jak se jim vyhnout?
5 foto Hodnocení 10× Chyby během přípravy šneků z listového těsta: Velmi snadno jim lze předejít
Hodnocení 8× Jak předejít tomu, aby chléb byl po upečení uvnitř vlhký? Stačí dodržet několik rad
7 foto Hodnocení 61× Jak na to, aby koláčky nebyly vysušené? Pozor na suroviny i na teplotu při pečení
7 foto Hodnocení 312× Hrníčkové recepty a chyby při jejich přípravě: Hrnky nejsou vhodnou odměrkou
Hodnocení 109× Proč jsou koláče tvrdé a jak tomu předejít? Rozhodující je teplota i čerstvost surovin
Historie zemědělství: Lidé v pravěku vědomě pěstovali nejprve ječmen a rýži. Když vyhubili mamuty, začali chovat hospodářská zvířata