Buchty po ránu: Schwarzwaldský dort podle receptu Josefa Maršálka voní čokoládou a višněmi a nádherně vypadá
Velký přehled otevírací doby obchodů na Velikonoce 2025: Kdy si nakoupit, aby lednice nezůstala prázdná
5 foto Hodnocení 1× Chyby v přípravě čočky na kyselo: Správné namáčení i zahuštění má svůj význam
11 foto Hodnocení 13× Chyby při vaření polévek: Nechte je jen probublávat a zahuštění volte bez mouky
9 foto Hodnocení 35× Chyby při dávání smetany do omáčky: Pozor na typ smetany i čas jejího přilévání
7 foto Hodnocení 1112× Proč se přidává ocet do těsta na bramborové knedlíky? Naše babičky věděly
7 foto Hodnocení 1× Chyby při vaření těstovin: Pozor na dobu vaření, ale také na množství vody a soli
13 foto Hodnocení 60× 8 častých chyb při vaření omáček: Pozor dejte na hořkost, hrudky i konzistenci
5 foto Hodnocení 68× Chyby při přípravě čočky na kyselo: Předem ji důkladně proberte a šetřete s moukou
7 foto Hodnocení 8× Časté chyby při vaření brambor: Předejděte rozvařeným či naopak tvrdým bramborám
5 foto Hodnocení 26× Časté chyby při vaření jáhel a jak jim předejít: Pozor na trvanlivost i na spaření
Hodnocení 9× Časté chyby při ohřevu omáček: Připálení nebo škraloup? Poradíme, jak tomu předejít
Hodnocení 178× Časté chyby při přípravě kuřete na paprice: Poradíme vám, jak se jim jednoduše vyhnout
7 foto Hodnocení 41× Nejčastější chyby při zpracování špenátu: Jak ho uvařit, abychom si na něm opravdu pochutnali
8 foto Vaření podle umělé inteligence: Sladká štěpánská omeleta „vylepšená“ šunkou, cibulí a sýrem? Jako vtip dobrý
Tak trochu jiné křupavé krokety: Pečené zeleninové, jáhlové, rýžové nebo luštěninové obohatí jídelníček o spoustu chutí i živin