Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
5 foto Hodnocení 106× Proč se odlupuje strouhanka z řízků a jak tomu předejít? Přinášíme tipy k úspěchu
7 foto Hodnocení 28× 5 chyb při výrobě povidel: Poradíme, jak předejít řídkému či připálenému výsledku
5 foto Hodnocení 7× Chyby při vaření fazolové polévky: Nepřehlédněte kamínek a solte až na závěr
5 foto Hodnocení 10× Chyby v přípravě čočky na kyselo: Správné namáčení i zahuštění má svůj význam
7 foto Hodnocení 7× Časté chyby při vaření špaget: Nikdy je nelámejte a dbejte na správnou dobu vaření
11 foto Hodnocení 13× Chyby při vaření polévek: Nechte je jen probublávat a zahuštění volte bez mouky
9 foto Hodnocení 39× Chyby při dávání smetany do omáčky: Pozor na typ smetany i čas jejího přilévání
7 foto Hodnocení 1149× Proč se přidává ocet do těsta na bramborové knedlíky? Naše babičky věděly
7 foto Hodnocení 1× Chyby při vaření těstovin: Pozor na dobu vaření, ale také na množství vody a soli
13 foto Hodnocení 90× 8 častých chyb při vaření omáček: Pozor dejte na hořkost, hrudky i konzistenci
5 foto Hodnocení 70× Chyby při přípravě čočky na kyselo: Předem ji důkladně proberte a šetřete s moukou
Vynikající likér z ledových kaštanů a Salka: Jemnou chuť čokolády doplňuje voňavý rum a jedna ingredience navíc
Nejjednodušší likér z karamelek bez vaření: Stačí zamíchat, protřepat a nechat odležet, z lednice vytáhnete skvost