Suchej únor v podání hvězd: Heidi Janků, Hanka Kynychová i Monika Absolonová prozradily, zda vydrží bez alkoholu
Zapečený jitrnicový prejt snadno připravíte i doma: Krásně voní majoránkou a česnekem a vynikající je s bramborem
Večeře za pár korun: Přichystejte si knedlíky s vejci a hlívou, pečené brambory s tvarohem nebo třeba langoše
4 foto Hodnocení 24× Co přidat do čokolády, aby byla lesklá. Různé možnosti pro odlišné moučníky
Čokoládový dort z mikrovlnky máte hotový za dvacet minut: Stačí pár ingrediencí a lahodný vláčný dezert je na světě
Jak nejlépe dozdobit beránka: Recepty na bílkovou, ledovou i karamelovou polevu zvládne podle návodu každý
5 foto Hodnocení 10× Jak připravit polevu na donuty. Je libo čokoládovou, jahodovou nebo citrónovou?
7 foto Dunajské vlny podle Josefa Maršálka: Dvoubarevný moučník s višněmi a vanilkovým krémem chutná skvěle
Poleva je korunou mnoha druhů cukroví: Košíčky ochutí výrazná čokoládová, perníčky zase jemná cukrová. A jak je připravit?
Hodnocení 37× Jak nejlépe ozdobit marokánky čokoládou. Představíme vám 3 snadné a rychlé způsoby
Brabantské dortíčky z lineckého těsta jsou neuvěřitelně křehké, typickou chuť jim dá skořice a slepují se zvláštním krémem
Recept na išelské dortíčky: Tradiční cukroví s ořechovou náplní voní po čokoládě a chutná fantasticky
Hodnocení 56× Jak připravit čokoládovou polevu se zakysanou smetanou. Skvěle se krájí a výborně chutná
Voňavý jablečný perník podle Josefa Maršálka: Těsto nikdy nešlehejte, jen opatrně míchejte, radí cukrář
Hodnocení 249× 6 kroků k čokoládové polevě: Z čokolády na vaření je připravená raz dva a hodí se na všechny moučníky
8 foto Čokoládový perník podle cukráře Josefa Maršálka: Vláčný je díky jablkům, těsto ovšem nesmíte šlehat, jen zlehka míchat
Jak úspěšně pěstovat cukety na balkoně: Vybírat musíme vhodnou odrůdu, ale důležitá je i správná zálivka