Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
Vynikající išlské dortíčky podle Sandtnerky: Tradiční cukroví jako od babičky voní kakaem, skořicí a rumem
Video Hodnocení 3× Kdy a jak vyndat háky z pekárny, aby v chlebu nezůstaly díry? Videonávod poradí
Video Hodnocení 10× V jakém pořadí vkládat suroviny do domácí pekárny? Náš videonávod vám to předvede
11 foto Hodnocení 17× Desatero rad na téma kmínový chleba z droždí: Poradíme i úplným začátečníkům
5 foto Hodnocení 4× Jaký je rozdíl mezi chlebovou a normální moukou? Pro mnohé až překvapivě velký
Hodnocení 5× Čím ochutit těsto na domácí chleba? Poradíme, co přidat, aby byl chléb pokaždé jiný
Bramborový chleba, který zvládne i amatér: Stačí pár levných ingrediencí a za chvilku máte skvělé domácí pečivo na stole
5 foto Hodnocení 13× Proč nařezávat chleba před pečením? Řezy neslouží jen k ozdobě, ale i k odvodu páry
7 foto Hodnocení 30× Jak upéct chléb v domácí pekárně. Vložte do ní suroviny a pak už se jen těšte na výsledek
4 foto Hodnocení 258× Chléb ze špaldové a žitné mouky: Poradíme vám s postupem a jiný už chtít nebudete
Hodnocení 8× Kynutí chlebového těsta v lednici zpomalí kvašení, zlepšuje chuť chleba a zabrání překynutí těsta
5 foto Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé
Delikatesa mezi chleby: Borodinský chléb z žitné mouky voní po koriandru, má lehce karamelovou chuť a křupavou kůrku
Peče celá země: Jak na vynikající plněný chléb? Vyzkoušejte tenhle snadný česnekový podle pekařky Ivy!
Hodnocení 253× Proč se chleba v domácí pekárně občas propadne? Důvodem je pravděpodobně jedna z těchto dvou příčin
Hodnocení 85× Jak upéct kváskový chleba. Provedeme vás postupem krok za krokem, aby byl správně nakynutý
Kuře na paprice podle Kuby z MasterChefa: Přidání čerstvé kapie dodá lepší chuť, tučná smetana zase jemnost, říká