Velký přehled otevírací doby obchodů na Velikonoce 2025: Kdy si nakoupit, aby lednice nezůstala prázdná
5 foto Hodnocení 1× Jak upéct žitný chléb? Deset odpovědí na nejčastější otázky, které vás zajímají
Hit internetu: Vyzkoušeli jsme chléb z Coca-Coly. Stačí vám na něj jen čtyři ingredience a hotový je během chvilky
5 foto Hodnocení 19× Časté chyby při pečení chleba: Hlídejte stav kvasu a dbejte na správné doby kynutí
Hodnocení 11× 7 nejčastějších chyb při pečení chleba v domácí pekárně: Víte, jak se jim vyhnout?
Video Hodnocení 5× Kdy a jak vyndat háky z pekárny, aby v chlebu nezůstaly díry? Videonávod poradí
Video Hodnocení 16× V jakém pořadí vkládat suroviny do domácí pekárny? Náš videonávod vám to předvede
11 foto Hodnocení 53× Desatero rad na téma kmínový chleba z droždí: Poradíme i úplným začátečníkům
5 foto Hodnocení 15× Jaký je rozdíl mezi chlebovou a normální moukou? Pro mnohé až překvapivě velký
Hodnocení 17× Čím ochutit těsto na domácí chleba? Poradíme, co přidat, aby byl chléb pokaždé jiný
Bramborový chleba, který zvládne i amatér: Stačí pár levných ingrediencí a za chvilku máte skvělé domácí pečivo na stole
5 foto Hodnocení 21× Proč nařezávat chleba před pečením? Řezy neslouží jen k ozdobě, ale i k odvodu páry
7 foto Hodnocení 46× Jak upéct chléb v domácí pekárně. Vložte do ní suroviny a pak už se jen těšte na výsledek
4 foto Hodnocení 322× Chléb ze špaldové a žitné mouky: Poradíme vám s postupem a jiný už chtít nebudete
Hodnocení 23× Kynutí chlebového těsta v lednici zpomalí kvašení, zlepšuje chuť chleba a zabrání překynutí těsta
5 foto Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé
Delikatesa mezi chleby: Borodinský chléb z žitné mouky voní po koriandru, má lehce karamelovou chuť a křupavou kůrku
Peče celá země: Jak na vynikající plněný chléb? Vyzkoušejte tenhle snadný česnekový podle pekařky Ivy!
Houbové placky: Na křupavé a nadýchané placičky je důležité dodržet správný poměr hub a těstíčka. Hotové jsou za chvíli
Jak nejlépe opéct brambory? Aby byly krásně křupavé a nadýchané, je potřeba správný typ brambor a vhodný tuk