Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
5 foto Hodnocení 50× Jak péct vánočku z kynutého těsta? Tato dobrota nesmí na vánoční tabuli chybět
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Video Hodnocení 38× Linecké těsto z domácí pekárny? Je to snadné. Video vám předvede jednoduchý postup
Hodnocení 11× 7 nejčastějších chyb při pečení chleba v domácí pekárně: Víte, jak se jim vyhnout?
Video Hodnocení 5× Kdy a jak vyndat háky z pekárny, aby v chlebu nezůstaly díry? Videonávod poradí
Video Hodnocení 16× V jakém pořadí vkládat suroviny do domácí pekárny? Náš videonávod vám to předvede
Hodnocení 9× Kterou mouku na domácí těstoviny? Vyzkoušejte, a uvidíte, které nudle vám zachutnají
Video Hodnocení 35× Jak pracovat s domácí pekárnou? Videonávod krok za krokem ukáže, jak na snadné pečení
Pečeme s Ivou: Bábovka nebo kávový mazanec s kousky čokolády? Je jen na vás, jak tuto dobrotu upečete
7 foto Hodnocení 46× Jak upéct chléb v domácí pekárně. Vložte do ní suroviny a pak už se jen těšte na výsledek
Hodnocení 6× Malinová marmeláda: Připravte ji tentokrát v domácí pekárně podle jednoduchého receptu
Hodnocení 16× Jak připravit mléčnou rýži v domácí pekárně? Máme pro vás jednoduchý recept na sladký oběd
Podle Ladislava Špačka lze konzumovat chlebíčky jen jedním způsobem: Vlezte si do vany, zhasněte a jezte, říká expert na etiketu