Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
11 foto Hodnocení 96× Co dělat, když nechytnou víčka při zavařování? Přinášíme více možností řešení
Hodnocení 17× Časté chyby při vaření kečupu: Na vině bývá špatný výběr rajčat i přemíra koření a soli
Domácí rajčatový protlak si uchová pravou chuť rajčat. Jen je potřeba dbát na správnou hustotu i chuť, aby byl výsledek dokonalý
Hodnocení 21× Zavařit okurky lze snadno. Máme pro vás rady, podle kterých zvládne zavařovat i začátečník
20 foto Největší radost mi dělalo péct pro královnu Alžbětu II., říká česká vítězka kuchařské olympiády Jaroslava Londová