Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
5 foto Hodnocení 19× Časté chyby při vaření jáhel a jak jim předejít: Pozor na trvanlivost i na spaření
Tak trochu jiné křupavé krokety: Pečené zeleninové, jáhlové, rýžové nebo luštěninové obohatí jídelníček o spoustu chutí i živin
Hodnocení 41× Jak spařit jáhly a proč vlastně? Oblíbená obilovina neobsahuje lepek a chutná nasladko i naslano
Hodnocení 4× Hledáte levné a zdravé cukroví? Takové, které neobsahuje žádný tuk, ani přidaný cukr? Vyzkoušejte třeba jáhlové kuličky
Šťavnatý jahelník za pár korun: Dobrota podle receptu našich babiček voní skořicí a jablky a chutná božsky
Hodnocení 9× Znáte Havelské posvícení? Sestavte si s námi v říjnu sváteční posvícenské menu od snídaně až po večeři
7 levných večeří na každý den: Dušené ledvinky nebo houbová omáčka chutnají skvěle a nezruinují peněženku
Hodnocení 32× Jakou kaši uvařit k snídani. Jednoduché, zdravé a vydatné recepty pro začátek nového dne
Jáhly dříve sloužily jako surovina pro výrobu kořalky. Lepší jsou ale v kaši, polévce nebo v jahelníku!