Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 823 kJ / 1 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,80 g |
Tuky | 9,65 g |
Vláknina | 65,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 109 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 261,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jáhly s ačokčou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xEY3
Moje poznámka
Jáhly s ačokčou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xEY3
Nejnovější recepty
Krémová rybí polévka se smetanou
Přidáno před 1 hodinou
Rybí polévka Halászlé
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 3 hodinami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 5 hodinami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Čech na výletě v Dubaji ochutnal virální dubajskou čokoládu: Prozradil nám, kolik za ni zaplatil i jestli stojí za ten humbuk kolem
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Luxusní štědrovečerní večeře pro zdravý spánek
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátová polévka se smetanou
Jasek před 38 minutami
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 5 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 5 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 7 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 8 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 8 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 9 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 22 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 23 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 23 hodinami
Tématické fráze:
jáhly recepty,
ačokča recepty,
recepty z jáhel,
recept na jáhly,
jáhly recept,
recepty s jáhly,
jáhly - recepty,
recept jáhly,
jahly-recepty,
recepty z jahel
Suroviny:
jáhly,
voda,
ačokča,
rajče,
cibule,
česnek,
olej,
zázvor,
chilli,
koření kari,
paprika sušená sladká,
římský kmín mletý,
pepř,
sůl
Komentáře (3)